İş Kazası.

iş kazası olupta inceleme geçiren meslektaşlarım var mı?ne gibi süreç işliyo bu yönde.3 ay önce iş kazası olmuştu işletmemizde.çalısaşını uzuv kaybı olduve %23 işgöremezlik raporuda vermişler..şimdi dilekçe vercek.bunun süreci nasıl oluyor.iyi çalışmalar..

Ynt: iş kazası.

Geçmiş olsun...
Özlük Dosyalarınızın eksiksiz olması gerekiyor.Özelliklede işbası eğitim ve hizmetiçi eğitim formları çok onemli.Personelin puantajı istenecektir.Sağlık raporları da bir okadar önemli. Çalışılan ortam ve araclar denetlenecek, noterce onaylanmıs defter örnekleriniz talep edilecektir.Umarım kazadan sonra gerekli bildirimleri eksiksiz olarak yapmışsınızdır.

Ynt: İş Kazası.

iş sağlığı ve güvenlik önlemleri çalışma ortamındaki işçiler için tehlike arz eden yerlere uyarı yazıları işçinin özlük dosyasının tam olması sağlık raporu ; bunu takiben yapılan bildirimlerin iş kazası ile ilgili onaylı evraklar ve bu bildirim sürelerinin zamanında yapılmış olmasına bakıyorlar kaza geçiren kişi ve şahitlerle bire bir tek tek konuşarak tekrar ifadelerine başvurup bir rapor hazırlıyorlar benim başıma geldi ve takiben 3 ay içerisindede denetlemeye geliyorlar gelmeden önce müfettiş arayıp geleceğini bildiriyor geçmiş olsun..