İş Kazası

hayırlı işler. kasiyer olarak çalışan hamile personelimiz çaşışırken rahatsızlanmış akıntısı gelmiş hastaneye kaldırılmı. hastanede bebeğini düşürme tehlikesi var. bu olay iş kazası olarak değerlendirilebilirmi. nasıl bir yol izliycez.

Ynt: iş kazası

pycilog ' Alıntı:
kaç aylık hamile

ne önemi var..? Ayrıca çok üzüldüm , ama durup dururken herahgi bir sebep yokken olduysa sanmıyorum iş kazası olarak değerlendirilsin , tabi burda hamile bayanın vereceği ifadenin de önemi yüksek , olay ne zaman gelişti bilemiyorum ama çoktan polislerin gelip tutanak tutmuş olması gerekir diye düşünüyorum. Sonuçtan haberdar ederseniz sevinirim , bayanın durumunu merak ettim. Allah yardımcısı olsun.

Ynt: iş kazası

allah ilmi ezelinde herşeyi bilen ve hükmedendir. çok üzüldüm inanaın. rabbim sabrını gösteremeyeceğimiz imtihanlarla bizleri sınamaz. inşallah bebeğe bir zarar gelmez. amin...

Ynt: İş Kazası

eğer işyerindeki çalışma şekli buna neden olduysa iş kazası sayılabilir gebe bayanların çalışma koşullarıyla ve işçi sağlığı iş güvenliği yönetmeliğindeki kuralları uygamışmıydınız diye kendinizi bir sorgulamalısınız. gebe kadınların çalıştırılması ve çalışma şekilleriyle ilgili yönetmelikleri okumanızı tavsiye ederim.