İş Kazası

ii gunler 02,06,2015 de ıs yerınde kaza gecırdım işe 01,06,2015 de gırıs yaptım ıse gırıs yapmadan . ssk baslatılması ıs guvenlıgı egıtımı alınması zorunlu bılıyordum ben. sırketımızın işe gırmeden saglık roporumuzu aldıgı doktor ve bır ıs guvenlık uzmanı ayrı bı ıs yerı acmıslar ve burda ıscılerın bu evraklarını yapıyorlar ve bu doktor aynı zamand bır hastanede acılde doktorluk yapıyor iş kazası gecırdım zaman . ben daha iş guvenlıgı egıtımı ve saglık raporum yapılamıstı . ve ıs verenım ıs kazasından sonra bu doktorun calıstıgı hastaneye gorutduler ve sol koluma 22 dıkıs atıldı ama bunu . doktora defalarca dememe ragmen . iş kazası raporu duzenlemedı ve bana 1 gun dahı rapor vermedı . ıkıncı gun ıs verenım ben ve 15 ıscıyı bu ıs guvenlıkcı ıle doktorun actıgı yere goturdu ve evrakları tamamlattı . sonra ben bu olayın ıs kazası olmadıgını ogrendım ve hastaneye gıtmeme ragmen . iş kazası olarak tutanak tutulmadı ve banna o gune ait hastane kayıtları bıle verılmedı ve doktor benı resmen hastaneden atırdı ve iş verenım de benım arkadaslarıma saıt olurllar dıye cıkıs verdırdı aynı gun . ve ben ne yapmayım lutfen bana yardımcı olun . irtıbat [email protected]