İşçilik Faturası

mursey2001

Katkı Sunan Üye
bizim iş sektörümüz her türlü tank,gemi v.b. inşalarında başka firmalarca yapılan kaynakların uygun olup olmadığını kontrol eden firmayız. kontrol şu şekilde gerçekleşir kaynakların filmleri çekilir test edilir ve ona göre test hizmeti olarak fatura kesilir. bir firmamız işçilik adı altında fatura kesmemizi istiyor. tevkifat olayı bizde geçerlimi acaba yoksa aynı şekilde hizmet faturası gibi işleme alabilirmiyim. kullandığım hesplar normalde 740 ve 600 hesaplardı değişen birşey olacak mı? kesmemde sakınca varmı?

teşekkürler

Ynt: İşçilik Faturası

Merhaba,
Neden işçilik faturası istiyorlar acaba? Stoklarında eritmek istedikleri röntgen filmi olabilirmi? İşçilik faturası keserseniz kullandığınız filmleri nasıl giderleştireceksiniz?

Bunlar bir kaç soruydu. Sorularımın yanıtlarına göre kendi sorunun karşılığını da bulabilirsin.

İşçilik faturası kesmen halinde kullanacağın hesaplar değişmez. Yine 740 hesapları kullanman gerekir.

Ynt: İşçilik Faturası

röntgen filmleri bize ait yani teklifimizi ona göre veriyoruz maliyetime ekliyorum.karşı tarafa teklifimiz film başı fiyat bunun içinde servis bedeli,gerekirse il dışı ise konaklama,yemek v.b. giriyo.neden istediklerini açıkçası bilmiyorum ama benim için uygun olup olmadığını lehime mi aleyhime mi bilmem gerekir ki ona göre konuşmak istiyorum müşterimle.