İşe Giriş Bildirgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceres

Tanınmış Üye
merhaba,

2006 yılında işe başlayan personelin işe girdiği günden itibaren pirmleri düzenli olarak ödenmiş fakat işe giriş bildirgesi verilmemiş. geriye dönük olarak işe giriş bildirgesini elden veriyorum galiba.
1 asgari ücret tutarında ceza ödenecek. peki bunununla ilgili inceleme yapılır mı ?

tşk...
iyi çalışmalar...

Ynt: İşe Giriş Bildirgesi

Sn Parlak1980 2006 yılında işyeri değişikliği yaptığım zamanda, yeni başladığım işyerinde evrak kontrolü yaparken 2 kişinin işe girişlerinin yapılmadığını ama pirimlerinin düzenli olarak yattığının farkına vardım ve sgk ya yazısını yazdım.Benden geriye dönük işe giriş hazırlamamı ve göndermemi söylediler.Ben bu işlemi yapmadım çünkü cezai işleme giricekti şuana kadar da herhangi bir inceleme gelmedi ve bununla ilgili henhangi bir yazıda gelmedi

ben işe giriş bildirgesini kuruma bildireceğim.ceza haricinde denetleme yapılır mı? uğraştırılar mı diye merak ediyorum.
teşekkür ederim ilginize...

benim de başıma geçmişte böyle birşey gelmişti.işe girişini başladığı gün kuruma bildirmişiz.1-2 yıl sonradan farkedip düzeltme verdik. Cezası da geldi ödedik.Ancak denetime falan gelmediler...