personel maaş programı

İşe giriş bildirgesinin verileceği son günün tatil gününe denk gelmesi halinde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tanufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İşe giriş bildirgesinin verileceği son günün tatil gününe denk gelmesi halinde

sayın nisanlı 19.09.2011 işe başlama olarak verilmiş ama ssk dan e bildirge şifresi gelmesi 18.10.2011 zaten 1 günlük süre kalıyor ama benim elime de dün geçti zaten ben şimdi bugün itibariyle göndersem ceza yermiyim?Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim

Ynt: İşe giriş bildirgesinin verileceği son günün tatil gününe denk gelmesi halinde

şifre almak o kadar da uzun sürmüyor ki! İşyeri bildirgesinin verilmesinden hemen sonra anında şifre alınabiliyor.

Defalarca yaptım, sıkıntı olmaz rahat olun, bir önceki gün tatil günü ise, resmi ve genel tatil tabi, tatil gününden sonraki gelen çalışma gününe giriş yapılabilir

Hatta şöyle bişey de söyliyebilirim size, Örneğin pazar günü tatildi, Pazartesi işe geldiniz ama adam pazar günü gelmiş ve çalıştırmışlar üstüne üstelik bir de iş kazası geçirmiş? Adamın sigorta girişini pazar gününe yapabilirsiniz,