personel maaş programı

İşe giriş güncelleme ekranı

Ben yıl başında temizlik personelini veri giriş işletmeni olarak giriş yapmışım yanlışlıkla şimdi bunu güncellemem gerekirmi ssk sayfasında işe giriş güncelleme ekranı var oradan güncellesem cezası falan varmı aslında yapacaktım o saayfadan ama onay faslan isteyince ceza keser diye korktum
???

Ynt: İşe giriş güncelleme ekranı

mmuhasebe06 ' Alıntı:
Ben yıl başında temizlik personelini veri giriş işletmeni olarak giriş yapmışım yanlışlıkla şimdi bunu güncellemem gerekirmi ssk sayfasında işe giriş güncelleme ekranı var oradan güncellesem cezası falan varmı aslında yapacaktım o saayfadan ama onay faslan isteyince ceza keser diye korktum
???

hiçbir ceza yok zaten ceza olsa onay sayfasının üst kısmında kırmızı yazı ile onaylamanız halinde cezai durum oluşacağı yazar

teşekkür ederim .

Bişey daha fark ettim yanlız benim yıl başında temizlik personeli olarak yaptığım işe girişlerde kod 9132.06 temizlik görevlisi yazıyor şimdi yaptığım işe girişlerde ise 9112.06 temizlik görevlisi yazıyor benim yıl başında yatığım işe girişte yazan kod şimdi değiştimi onlarında hepsini güncellemem gerekirmi ama dediğim gibi yaptığım işe girişte 9132.06 temizlk pers yazıyor

Bildiğim kadarıyla meslek kodlarında güncelleme yapmıyor.

e-bildirge sayfasından tüm personellerin meslek kodlarını güncelleyebiliyorsunuz.

merhaba,

e-bildirge sayfasında daha önce güncellenmiş meslek kodları görünmüyor bende.. :( :(
nereden güncelleyeceğim

mmuhasebe06 ' Alıntı:
teşekkür ederim .

Bişey daha fark ettim yanlız benim yıl başında temizlik personeli olarak yaptığım işe girişlerde kod 9132.06 temizlik görevlisi yazıyor şimdi yaptığım işe girişlerde ise 9112.06 temizlik görevlisi yazıyor benim yıl başında yatığım işe girişte yazan kod şimdi değiştimi onlarında hepsini güncellemem gerekirmi ama dediğim gibi yaptığım işe girişte 9132.06 temizlk pers yazıyor

bende satış danışmanı olarak girdiğim kişilerde şimdi satıcı(perakende ticaret)olarak giriyorum bir sorun olacağını sanmıyorum güncellemeyi e-bildirge bölümünden yapabilirsin zaten zorunlu kılacak güncellemeyi yapmayanlar mayıs ayına ait aphb veremeyecekler

İşe giriş güncelleme ekranında tüm personeli göremiyorum ben ???

2010 yılında girişlerini yaptığım personeller var ama daha öncesi yok..

İşe ilk önce kendimden başlayayım dedim ama.. kendimi bulamadım.. kimlik arayışı içerisindeyim :)

Kendim çalıyorum kendim oynuyorum..

Buldum..

Benim gibi sıkıntı yaşayanlar okusun..

Eski yıllara/dönemlere ait sigortalı ise giriş bildirgelerinin verilmesi halinde, ise giriş bildirgesinin verildiği sosyal güvenlik merkezi, sisteme ise girişi girmemiş ise İs-Kur Meslek Kodu güncelleme işlemi yapılamamaktadır. Bu sorunun yaşanması halinde ilgili sosyal
güvenlik merkezine sürkü ekinde bulunan dilekçe ile başvuru yapılarak, ise giriş bildirgesinin sisteme girişi yaptırılmalıdır.

Örnek: (A) Ltd. Şti unvanlı işyerine 1 Mart 2003 tarihinde ise giren sigortalı (B)?nin, sigortalı tekrar ise giriş bildirgesi, (C) sosyal güvenlik merkezi çalışanları tarafından sisteme girilmemiş ise giriş güncelleme amacıyla ilgili menüye gidilerek sigortalının T.C numarası yazılınca ekrana ise giriş bildirgesi gelmeyecek bu nedenle güncelleme yapılması mümkün olmayacaktır. Bu sorunu çözmek amacıyla sürkü ekindeki dilekçe (C) sosyal güvenlik merkezine verilerek daha önce verilen ise giriş bildirgesinin sisteme girişi sağlanacak sonrasında ise İs-Kur Meslek Kod Güncelleme işlemi yapılacaktır.

Dilekçe örneği..

T.C.
SOSYAL GUVENLİK KURUMU BASKANLIĞI
İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü

?????? Sosyal Güvenlik Merkezi?ne
İSTANBUL

Konu: İse Giriş Bildirgesinin SGK Sistemlerine Girilmesi

Kurumunuzda ?????????????.. dosya numarasında işlem gören
işvereniz. İşyerimizde çalışan ve ise giriş bildirgesi daha önceki yıllarda verilen
?????????. TC Kimlik numaralı sigortalımıza ait ise giriş bilgileri SGK
sistemlerine girilmediği için (tekrar ise giriş bildirgelerinin tescil kütüklerine islenmemesi) İs-
Kur Meslek Kod Güncellemesini yapamamaktayız.

APHB?si verilme suresinin az kaldığı da dikkate alınarak sigortalılarımıza ait ise giriş
bilgilerinin SGK sistemlerine ivedi girilmesini;

Arz ederiz.

İSVERENİN UNVANI-İMZASI

EK :

Onaylı İse Giriş Bildirgesi Sureti
ADRESİ :
????????????.????????????.
?????????????????.??/İstanbul

NİSANLI ' Alıntı:

Bu cümleyi yazarken işe giriş bildirgesi güncelleme ekranından bahsetmiştim. Meslek kodlarını bu ekranda güncelleyemiyoruz

NİSANLI ' Alıntı:
NİSANLI ' Alıntı:

Bu cümleyi yazarken işe giriş bildirgesi güncelleme ekranından bahsetmiştim. Meslek kodlarını bu ekranda güncelleyemiyoruz

ewt bende baktım ordan yapılmıyor nısanlı işe giriş çıkış bölümünden yapılıyor işe giriş güncelle bölümünden yapılıyor

evet e-bildirge sayfasından güncellemeyi kapatmışlar. sadece görüntülenebiliyor. işe giriş tarihi ne olursa olsun artık işe giriş bildirgesi güncelleme ekranından değiştirilebiliyor meslek kodlar.