Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10.11.2010 tarihli yoklama tutanağında 1 işçi calıstırıldığı yazılmış. Biz bu işçinin girişini 10.01.2011 tarihiden yaptık. (Yoklama fişine dikkat etmediğimizden dolayı) Şimdi ne yapılması gerekiyor?
Benim de başıma gelmişti böyle bir olay. sigortaya gidip durumu anlatmştım onlarda işçinin kendisinin vermesi gereken bir beyan formu vardı. onu işçiye doldurtup işveren hakkında da tutanak tutmuş ve bildirgemi iptal etmişlerdi .Artık memurun keyfi mi yerindeydi bana mı denk geldi anlamamıştım normalde diğer kötü amaçlı işe girişlere emsal olmaması için yapmıyorlardı ama halletmişlerdi. Umarım sorun çıkmaz...
10.11.2010 tarihli yoklama tutanağında 1 işçi calıstırıldığı yazılmış. Biz bu işçinin girişini 10.01.2011 tarihiden yaptık. (Yoklama fişine dikkat etmediğimizden dolayı) Şimdi ne yapılması gerekiyor?
Buna benzer bir düzeltme yapmıştım, sigotadakiler böyle bir durum olduğunda mutlaka dilekçe ile bilgilendirilmek istiyorlar. Tabi geçen süreler içinde ek bildirge vermenizi söylememe gerek yok sanırım