İşinizden memnun musunuz.?

en az 1 yıl deneyimli stajyerler işinizden memnun musunuz?

• memnunum

Kullanılan: 0 0.0%
  • memnun değilim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: İşinizden memnun musunuz.?

İş yes.. İşçi no...

çok yoğun çalıştığım ve hiç bir sosyal hakkım olmadığı için memnun değilim.

--------------------------------------------------------------------------------
galiba bu konuda biraz şanslıyım müşavirimiz yardımcı oluyor bana ama daha oncede belirttiğim gibi iş yükü okadar çok ki asıl detaylara önem veremiyoruz. Maaşa gelince maaşım iyi ama 7 yıldır çalışıyorum bu değerlendirmeye katılmam doğru olurmu bilmiyorum. Sojnuçta stajyer olarak başlamadım işe başladım sonra staj başlattım. Ne yapayım:)
Marbling bu sözler sana ait ??? şimdi hiç bir sosyal haklara sahip olmadığını ve işinden memnun olmadığını söylüyorsun. Sanırım senin memnuniyetsizliğin çalışma saatleri ve iş yoğunluğu değil mi?

slimshady ' Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
galiba bu konuda biraz şanslıyım müşavirimiz yardımcı oluyor bana ama daha oncede belirttiğim gibi iş yükü okadar çok ki asıl detaylara önem veremiyoruz. Maaşa gelince maaşım iyi ama 7 yıldır çalışıyorum bu değerlendirmeye katılmam doğru olurmu bilmiyorum. Sojnuçta stajyer olarak başlamadım işe başladım sonra staj başlattım. Ne yapayım:)
Marbling bu sözler sana ait ??? şimdi hiç bir sosyal haklara sahip olmadığını ve işinden memnun olmadığını söylüyorsun. Sanırım senin memnuniyetsizliğin çalışma saatleri ve iş yoğunluğu değil mi?

evet bu sözler bana ait müşavirimiz gerçekten çok iyi yardımcı oluyor kendimi geliştirmem için bende büyük çaba sarf ediyorum. ama benim memnuniyetsizliğim iş yoğunluğu , çalışma saatleri ve yıllık izin vs.. kullanamamktan kaynaklanıyor. açıkçası işe ilk girdiğimde bunların çok önemli olmadığını düşünmüştüm ama zamanla yorulduğumu bıktığımı anladım.