Ynt: İsmmmo ingilizce kursu.?
Şu yeni TTK hani 1999 dan beri komisyonlarda uğraşılan ortalama 1600 maddesi değişecekken sadece 70 maddesi oda zoraki değişen hani önceki yıllarda önümüz seçim şimdi sırası değil denilen ve önümüz 2011 de seçim olupda görüşülmesi imkansız olan TTK mı.
Ümit fakirin ekmeği ye babam ye demişler ya bizim milletimiz ekmek fırınını yemiş hala akıllanmamış. Arkadaşlar yeni TTK diye birşey yok bu komple bir hayal tepedekiler ergenekon,balyoz vb. dediler bi düşünün bakalım ne kadar zaman yediler ben söyleyeyim ergenekon,balyoz,darbe diye diye bu ülkenin tam 2 yılı geçti gitti. Yok senin vilan var yok benim villam var , yok referandum yahu bir referandumda bile bu ülkenin en az 3 ayı gitti muhalefeti,iktidarı,dincisi,cumhuriyetçisi,ulusalcısı,tüccarı, bilmemnecisi yani bu ülkede yeni TTK gariban SMMM ler dışında kimsenin umrunda değil. Türkiyede işler günlük gündemlerle dönüyorken kim hangi TTK dan bahsediyor. Yıl 2008 stajım başladı müşavirim diyor artık bizde doktorlar gibi olucaz yeni TTK geliyor yıl 2010 staj bitti şurda 3 sınav kaldı belge alıcam hala yeni TTK dan bahsediliyor artık sadece gülüp geçiyorum.
Hadi yani piyango çıktı oldu ya yeni TTK da geldi, bağımsız denetimde olsa bu piyasada birlikten yada SPK dan aldığınız bir bağımsız denetim belgesi ile size ekmek yedirirlermi. Memlekette 3000 küsür YMM varken devlet kurumları SMMM nin raporunu tanımayıp en ufak işte bile illede YMM raporu isterken kim sizin raporlarınızı neden istesin, olmayan kanuna güveniyorsanız siz kafanıza takmayın piyasanın kaymağını yiyen, Birliğin asıl sahibi YMM ler biz yemiyoruz buyursun SMMM ler yesin demez o kanunuda bir şekilde hallederler. İhracat yapan vb. büyük firmalara güvenenlerde dert etmesin onlar zaten tam tastik kapsamında YMM varken size gene ekmek yedirmezler.
Bu işlerle uğraşacağınıza piyasada çevre yapın, mükellef kovalayın olmayandan medet ummaktansa olan piyasaya saldırın bana göre onkat daha faydalı olacaktır.