İşşizlik maaşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zlmnl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşten kendi isteğimle çıkıyorum ve bir süre çalışamayacağım.İşyeriyle konuşup beni çıkarmış gibi göstermelerini istesem işsizlik maaşı alabilmek için işveren tazminat vermeden işsizlik maaşını almamı nasıl sağlayabilir.teşekkürler.

Ynt: İşşizlik maaşı

Şark kurnazlığı yaparak HAKKINIZ OLMAYANI almak sizce doğru mu?

İşs sig primlerinin GAP gibi alakasız yerlere aktarıldığı bu ülkede ...

g705 ' Alıntı:
İşs sig primlerinin GAB gibi alakasız yerlere aktarıldığı bu ülkede ...
.....bu kimse de alıversin ne olacak sanki!
Ne o primler alakasızca aktarılsın,(aktarıldığını şahsen bilmiyorum) nede hak etmeyenler yararlandırılsın.

g705 ' Alıntı:
İşs sig primlerinin GAB gibi alakasız yerlere aktarıldığı bu ülkede ...
Evet sn.g705, Bu Ülke de, Bizim Ülkemizde...

(GAB nedir bu arada, Genç Atatürkçüler Birliği değil herhalde)

Allah devletimize zeval vermesin diye diye canımız çıktı:)

Devlet devlet Allah razı olsun da.. gökden düşen Allah'ın hikmeti.. yağmura bile ben atık su parası ödüyorsam..artık bu işin hakkı hukuku kalmamıştır..

10 sene 15 sene işsizlik ödedikten sonra.. devletin bana reva gördüğü.. 1 sene işsizlik maaşı..bana göre haksızlık olan budur..

Devlet neye göre bu parayı bizden alıyor..hangi şartlarda ne kadar veriyor..?

İşsizlikten hiç faydalanmayan birisi nasıl olur da Emekliliği hakettiğinde bu paranın iadesini talep edemez? Ki Emeklinin durumu ortadayken..

Deprem vergisiyle yol yapan..

İşsizlik ile de.. Gap'ı besler..

Gap ( T.C. Kalkınma Bakanlığı Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma )

forwhom ' Alıntı:
Allah devletimize zeval vermesin diye diye canımız çıktı:)

Devlet devlet Allah razı olsun da.. gökden düşen Allah'ın hikmeti.. yağmura bile ben atık su parası ödüyorsam..artık bu işin hakkı hukuku kalmamıştır..
Allahın hikmeti, yola çıktığımızda ayağımızın girdiği su birikintisi olmasın, bir yerlerden akabilsin, kendi kirlettiğim sularla da birleşip yeniden masraflı bir arıtma işlemine tabi kalmasın da istiyorsak, allahın kikmeti için o bedeli de ödememiz gerekir bence.
Allahın hikmetinden sual olunmaz :)

forwhom ' Alıntı:
10 sene 15 sene işsizlik ödedikten sonra.. devletin bana reva gördüğü.. 1 sene işsizlik maaşı..bana göre haksızlık olan budur..

Devlet neye göre bu parayı bizden alıyor..hangi şartlarda ne kadar veriyor..?

İşsizlikten hiç faydalanmayan birisi nasıl olur da Emekliliği hakettiğinde bu paranın iadesini talep edemez? Ki Emeklinin durumu ortadayken..
Kesinlik, hemfikirim.

forwhom ' Alıntı:
Deprem vergisiyle yol yapan..

İşsizlik ile de.. Gap'ı besler..

Gap ( T.C. Kalkınma Bakanlığı Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma )
Deprem vergisiyle ev yapılmasındansa, yol yapılması makbuldur diye düşünüyorum.Yol demek planlanmış şehircilik demek değilmidir? Planlanmış şehircilikte dağ başına dere yatağına ev yapılmıyorsa, yol yapılsın lütfen, daha çok yol yapılsın.
( GAB=GAP? )

Amenna.. tabiki sual olunmaz:)

Benim atık sudan kastım.. sosyal devlet içeriğiydi..Yoksa muhakkak vergi verilir..Ama kapımdaki çöpü toplamak için..ya da ayağımız suya batmaması için yapılan yağmur suyu gideri için ekstra bir şeyler vermeye gerek yok:) Vatandaş devletine karşı yükümlülüklerini yerine getirecek.. ama bu devletin vatandaşlarına karşı tüm yükümlülüklerini.. vergi statüsünde gerçekleştirmesine etken olmamalı.. Tek sorun bu bence..

Yol yapılmasına katiyen karşı değilim..ki son 10 senede.. Türkiye karayollarının ne derece iyi yönde değiştiğini.. ve daha iyi olacağını hepimiz biliyoruz..Ama Devlet ev yapmayacak.. devlet yol yapmayacak..devlet aldığı vergilerle.. denetim sağlayacak..standartları belirleyecek..uzman bir ekip kuracak.. ne bileyim.. Akut gibi.. Türkiye'nin tek arama kurtarma derneği.. bağışlarla ya da 200 300 kişiyle.. ayakta durmayacak.. Devlet el atacak.. destekleyecek.. vergisinin adı da deprem olacak..seve seve veririm.. Ama yol yaptıracaksa.. yol vergisi desinler.. başka bir şey istemeyiz..:)

GAB ile bir bilgim yok.. Benim dediğim GAP:)

Allah devletimize zeval vermesin:)