Merhabalar.
Forumun yeni bir üyesi olarak bir konuda görüş rica ediyorum.
Şu anda çalışmakta olduğum işyerinde 03.08.2009 tarihinde çalışmaya başladım.
1 sene 1 ay kadardır aynı işyerinde çalışıyorum.
Son birkaç haftadır işyerinde performans düşüklüğü ileri sürülerek birkaç defa uyarıldım.
Bağlı olduğum uzman(amir) değişti. Yeni amirim benden pek memnun değil.
Ben ise 1 senedir nasıl çalışıyorsam aynı tempoda çalıştığımı düşünüyorum.
Brüt maaşım 2.475 TL.
İnternet üzerinden ihbar ve kıdem tazminatı hesaplaması yaptığımda 4.500 TL civarı tazminata hak kazandığımı gördüm.
İşten performans düşüklüğü nedeniyle çıkarılırsam tazminat ödemeden beni işten çıkarma hakları var mıdır?(ya da farklı bir gerekçe ileri sürülerek tazminat ödemeden beni çıkarabilirler mi?)
Daha önce 4 ay kadar işsizlik maaşı almıştım.
Maaşım asgari ücret üzerinden gösterilmişti, yanlış hatırlamıyorsam aylık 250 TL civarı işsizlik maaşı almıştım.
İşten çıkarılırsam daha önce işsizlik maaşı almış olmam, yeniden işsizlik maaşı almam konusunda bir dezavantaj yaratır mı(mesela maaş tutarı konusunda)? Ne kadar işsizlik maaşına hak kazanırım?
Tabloyu kısaca özetlemeye çalıştım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkür ederim
Forumun yeni bir üyesi olarak bir konuda görüş rica ediyorum.
Şu anda çalışmakta olduğum işyerinde 03.08.2009 tarihinde çalışmaya başladım.
1 sene 1 ay kadardır aynı işyerinde çalışıyorum.
Son birkaç haftadır işyerinde performans düşüklüğü ileri sürülerek birkaç defa uyarıldım.
Bağlı olduğum uzman(amir) değişti. Yeni amirim benden pek memnun değil.
Ben ise 1 senedir nasıl çalışıyorsam aynı tempoda çalıştığımı düşünüyorum.
Brüt maaşım 2.475 TL.
İnternet üzerinden ihbar ve kıdem tazminatı hesaplaması yaptığımda 4.500 TL civarı tazminata hak kazandığımı gördüm.
İşten performans düşüklüğü nedeniyle çıkarılırsam tazminat ödemeden beni işten çıkarma hakları var mıdır?(ya da farklı bir gerekçe ileri sürülerek tazminat ödemeden beni çıkarabilirler mi?)
Daha önce 4 ay kadar işsizlik maaşı almıştım.
Maaşım asgari ücret üzerinden gösterilmişti, yanlış hatırlamıyorsam aylık 250 TL civarı işsizlik maaşı almıştım.
İşten çıkarılırsam daha önce işsizlik maaşı almış olmam, yeniden işsizlik maaşı almam konusunda bir dezavantaj yaratır mı(mesela maaş tutarı konusunda)? Ne kadar işsizlik maaşına hak kazanırım?
Tabloyu kısaca özetlemeye çalıştım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkür ederim