İşten Çıkarılış Kodları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tmr

arkadaşlar merhaba, sizlere bir şey danışmak istiyorum şöyle ki işten çıkarıldım ve işsizlik maaşı almak istiyorum ve işten çıkarılışım bildirgede 4 nolu kod olarak görülüyor ve belgenin tepesinde 4/1 a-b ve gm 20 kapsamındaki sigortalılar için yazıyor bunun anlamı süresi belirsiz iş sözleşmesinin işveren tarafından sona ermesi midir? işsizlik maaşı alabilirmiyim.bide meb de atamam olduğundan istifam alındı bu sorun olur mu ve ihbarnemeyide imzaladım istifamla beraber birde 22 numaralı kod diğer sebeplerden ötürü anlamına mı gelir öyle ise işsizlik maaşını almama engelmidir.teşekkürler.

Ynt: işten çıkarılış kodları

Çıkış kodunuz 04 ise işsizlik maaşı alabilir 22 ise işsizlik maaşı alamazsınız.

Ynt: İşten Çıkarılış Kodları

bilgi için teşekkürler fakat ben bunu net olarak nerden öğrenebilirim yani kodun ne olduğunu nasıl giriş yaptıklarını 4 müdür 22 midir diye yani

merhaba

işten ayrılış bildirgeniz 04 nolu kod ile verildi ise işsizlik maaşı alabilirsiniz.Bunun için işten ayrılış bildirgesini talep edebilirsiniz.

işsizlik maaşı alıp almayacağımı yani sms atıcaklarını söylediler fakat bunu nerden öğrenirim ankara tel veya nereye başvuruyum