İşten Çıkarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ELIFIM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba ,ozel bir sirketin musteri iliskilerinde 2 yildir calisiyorum isyeri ile sozlesmem yok.tum personele ben dogum iznindeyjen sozlesme yapilmis beni atladilar .isyeri 200 calisanli suan dogum iznindeyim ve dogum iznim sonrasi gorevim pazarlama olarak degistirilmwk isteniliyor ama ben istemiyorum bana telefonla ve sb mdr um ile haber gonderildi .ben ayni yerimde calismak istedigimi belirttim .fakat olmaz dediler bunlar hep sozlu yaziya dokmuyorlar kanunen hakkimi nasil arayabilirim.

Merhaba
İş\ görev olarak,müşteri ilişkileri ile pazarlama işi arasında fark dolayısıyle aleyhinize durumlar sözkonusu .Eğer böyle ise işveren keyfince hareket edemez,etmemeli.
Bu gibi durumlar Iş kanunu M.22 kapsamında değerlendirilir.
Şu an doğum iznindesiniz,moralinizi bozmayınız,izin dönüşü anlaşarak çözebileceğinizi düşünüyorum.
iyi akşamlar

Iste sorun suan bebegime kendimi veremiyorum cunku maddi acidan calismak istiyorum ama acikcasi bir isim var mi yok mu bilmexigim icin istiyorum ki bana donysunde su isi yapacaksin diyerek bilgi vermeleri.suan ucretziz izindeyim ve bu sebepten telefonda muhatap olmadan ihtar cekmeyi dusunuyorum.sizce ihtar davalik olursan aleyhime olur mu?iyi aksamlar

Son düzenleme:
Şu an izindesiniz ve size yazılı olarak bildirilmiş herhangi bir şey yok,
izin dönüşü doğum öncesi görevinize başlamak üzere işyerinize gideceksiniz, işyerinizde size bu görev değişikliği bildirildiğinde kabul etmediğiniz de bildirirsiniz ( mutlaka bu yönde bir bildirimi noter aracılığıyla yapın)

İş başı tarihinizi bekleyin. Gelişmelere göre tavır alırsınız.