İşten Çıkış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emansur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İşten Çıkış

sigorta girişlerini malumunuz 1 gün önce yapıyorsunuz. Personeli aldınız anlaştınız evraklarını getirdi ve sigortasını yaptınız ama kişi işe gelmedi ne olacak tabiki çıkışını yapacaksınız. böyle birşey başıma geldi bu şekilde verdik.

aynen öyle oldu girişini yaptık ama eleman hiç gelmedi

merhaba benim bir çalışanım 900,00 lira ücret üzerinden çalışıyor.ama işten çıkışını 693,00 den ayptım br önceki ayıda 693,00ten yazdım.06/11 tariihli çıkış olduğu için ayrılış bildirgesinide silemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim ve cezası ne kadar teşekkürler

duka ' Alıntı:
merhaba benim bir çalışanım 900,00 lira ücret üzerinden çalışıyor.ama işten çıkışını 693,00 den ayptım br önceki ayıda 693,00ten yazdım.06/11 tariihli çıkış olduğu için ayrılış bildirgesinide silemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim ve cezası ne kadar teşekkürler

bu soruyu iyi ki sordunuz işten çıkış yaparken genelde asgari ücret kullanıyoruz farklı bir ücret olacağı aklımıza gelmiyor yaptığım çıkışların ücretlerini kontrol etmeme sebep oldu böyle bir soru sorduğunuz için teşekkür ederim ;)

İşe gelmese de bir gün prim yatırmak zorunda kalacaksınız, SGK ya dilekçe verip iptal isteminde bulunabilirdiniz.

merhaba arkadaşlar doğru sayfada mı paylaşıyorum bilmiyorum ama benim şöyle bir sıkıtnım var.. İnsan Kaynakları ile ilgilenen arkadaş askere gitti yerine ben geldim fakat konu ile hiç bir bilgim yok. Dün işten ayrıldı onun çıkışını yapacağım fakat önce geçmiş dönemi kapamam gerekiyormuş. Konu ile ilgili bilgisi olan kısaca aktarırsa çok makbule geçer : ( bu arada logoGoBordro programı kullanacağım

gulsunmuftugil ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar doğru sayfada mı paylaşıyorum bilmiyorum ama benim şöyle bir sıkıtnım var.. İnsan Kaynakları ile ilgilenen arkadaş askere gitti yerine ben geldim fakat konu ile hiç bir bilgim yok. Dün işten ayrıldı onun çıkışını yapacağım fakat önce geçmiş dönemi kapamam gerekiyormuş. Konu ile ilgili bilgisi olan kısaca aktarırsa çok makbule geçer : ( bu arada logoGoBordro programı kullanacağım

Merhaba
İşten çıkışını bildirin öncelikle SGK ya, İnternetten. Sonra da eğer bu konularda bilginiz yoksa, bilen birinden tam destek alın. Cezalara maruz kalırsınız.