6 yıldır çalışıyorum Gaziemir de otomotiv fabrikasında. 1senedir çıkmak için uğraşıyorum, sağlık sorunlarım bel ağrım çok oluyordu bel fitigindan dolayi da raporlarım çok var, hep istirahat aldım,
9 ocak günü 4.24 vardıyasinda çalışıyordum istifa etmeye gittim insan kaynaklarına.artik usanmistim. Tazminatını istedim yüzde 50 ye bile razıyım hiç bi şekilde vermeyiz dediler istifaya sürüklüyor lardi. İstifa dilekçesini yazdım, özel sebepler diye yazdirdilar. Sonra istifa verdikten bir saat sonra arkadaşımdan heyet raporu ile ilgili hastaneden çok kolay aldığını istersen yarın hemen gidelim dedi. Diğer gün sabah umutsuz bi şekilde hastaneye gittik, 6 AY ağır işlerde çalışamaz raporu verildi,heyet raporunu aldım
sabah saatlerinde hemen işyerini aradım ( tabi onlara heyet aldım demedim) istifami çekmek istiyorum dedim, is ayarladim iptal oldu biraz daha çalışmam lazım diye söyledim, onayın verildi böyle birşey olamaz dediler kabul etmediler
halbuki perşembe günü istifa ettim
cuma günü sabah heyet raporunu aldim ve de
bana cuma, Cumartesi, Pazartesi çalışırsin
sali carsamba perşembe mazeret kullanırsınız
Cuma gunu gelir çıkış işlemini yaparız dediler
Şimdi Çalışma m gereken cuma cumartesi gününü rapor aldım
pazartesi günüde noterden ihtar Çekicez
dilekceyi hazırladık
Çalışma Bakanlığını aradığında ihtar çekmem gerektigini ve kıdem tazminatı Haklarım verilen süre içinde yatırılması gerektiğini söylediler
ihtar dilekçesinde 7 gün yazdik
yatimazlarsa mahkemeye verilecek
böyle birsey yargıya gitmeden
Tazminatimi yatırirlar mi? Şimdiden tesekkurler
9 ocak günü 4.24 vardıyasinda çalışıyordum istifa etmeye gittim insan kaynaklarına.artik usanmistim. Tazminatını istedim yüzde 50 ye bile razıyım hiç bi şekilde vermeyiz dediler istifaya sürüklüyor lardi. İstifa dilekçesini yazdım, özel sebepler diye yazdirdilar. Sonra istifa verdikten bir saat sonra arkadaşımdan heyet raporu ile ilgili hastaneden çok kolay aldığını istersen yarın hemen gidelim dedi. Diğer gün sabah umutsuz bi şekilde hastaneye gittik, 6 AY ağır işlerde çalışamaz raporu verildi,heyet raporunu aldım
sabah saatlerinde hemen işyerini aradım ( tabi onlara heyet aldım demedim) istifami çekmek istiyorum dedim, is ayarladim iptal oldu biraz daha çalışmam lazım diye söyledim, onayın verildi böyle birşey olamaz dediler kabul etmediler
halbuki perşembe günü istifa ettim
cuma günü sabah heyet raporunu aldim ve de
bana cuma, Cumartesi, Pazartesi çalışırsin
sali carsamba perşembe mazeret kullanırsınız
Cuma gunu gelir çıkış işlemini yaparız dediler
Şimdi Çalışma m gereken cuma cumartesi gününü rapor aldım
pazartesi günüde noterden ihtar Çekicez
dilekceyi hazırladık
Çalışma Bakanlığını aradığında ihtar çekmem gerektigini ve kıdem tazminatı Haklarım verilen süre içinde yatırılması gerektiğini söylediler
ihtar dilekçesinde 7 gün yazdik
yatimazlarsa mahkemeye verilecek
böyle birsey yargıya gitmeden
Tazminatimi yatırirlar mi? Şimdiden tesekkurler