işveren teşviki

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elasafir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba
Ben 1447 sayılı kanun gereği bu teşvikden yararlandım.geçen vardı ya hani 30/06/2009 da biten bir ay süreyle sigortalı çalıştım.Daha sonra çıktım yeni çıkan teşvikten yararlanmak istiyorum ancak 3 ay süreyle kayıtlarda bulunmaması gerekiyor kişinin.Geçen teşvikten işe girmem bir şey değiştirir mi?

Ynt: işveren teşviki

son olandan yararlanmak istiyorsan olmaz. ancak öncekinden yararlanmaya devam edebilirsin. 30/06/2010 a kadar uzadı.

sahi mi diyorsun o zaman süper o kanunu gösterirmisin bana birde asgari ücret üzerinden sigortalı kişini kuruma net ne kadar yatırması gerekiyor?çok teşekkür ederim iyi oldu.

forumda bilgiler var 4447 diye arama yaptırırsan istediğinden fazla bilgiye ulaşırsın.

küçük bi sorum olacaktı asgari ücretli bir sigortalı 4447sayılı kanundan yararlandıktan sonsa kuruma ne kadar para yatırması gerekiyor...

130 lira ssk ödemen lazım, agi muhtasarda düşülür zaten. bir asgari ücretli vergisi 88,36 damgasıda 4,16 dır. bu tutardan agisi ne kadarsa düşersin o kadarda muhtasar ödemesi olur.

4447 sayılı kanunun geçici 9. maddesinden yararlanmak istiyorum. Ssk'yı tahakkuk ettirirken ilgili personel için hangi kanun maddesini seçmeliyim? 14447 işkur işveren % 100 ve 84447 işkur işveren %80 seçeneklerinden birini mi seçeceğim? yoksa başka bir kanun maddesi mi var?