İşyeri bildirgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elit

Katkı Sunan Üye
selamlar;
işyeri bildirgesi en geç sigortalı işçi çalıştırmaya başlandığı tarihe kadar verilmesi gerekiyor.peki en erken verilmesi gereken bir süre var mı.mesela, bugün işyeri bildirgesini kuruma versem işçinin çalışmaya başladığı tarihe 2 sonraki tarih yazsam sorun olur mu?

Ynt: İşyeri bildirgesi

sorun olmaz fakat bir hususu hatırlatmak isterim artık işyeri bildirgeleri en geç işçi çalıştırmaya başladıktan itibaren 10 gün içinde verilebiliyor.

sorun olmaz bildirgede işçi çalıştırmaya başlama tarihini dikkat edilecek o kadar.

sorun olmaz fakat bir hususu hatırlatmak isterim artık işyeri bildirgeleri en geç işçi çalıştırmaya başladıktan itibaren 10 gün içinde verilebiliyor.

pardon ben mi yanlış anlıyorum, ben bugün işçi çalıştırmaya başlarsam 23.12.2010 tarihine kadar işyeri bildirgesi mi vermem gerekiyor. benmi yanlış anladım.

yasin_yasin ' Alıntı:

pardon ben mi yanlış anlıyorum, ben bugün işçi çalıştırmaya başlarsam 23.12.2010 tarihine kadar işyeri bildirgesi mi vermem gerekiyor. benmi yanlış anladım.

özür dilerim düzeltiyorum 10 günlük süre işyeri devirlerinde idi.