İşyeri hekimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dereli80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşyeri hekimi ile kendi belirlediğimiz bir ücretten anlaşabilir miyiz?
Mesela günde 4 saat çalışıyor.4*26=104 saat aylık 104/7,5=13,8 gün 14 gün sigortalı gösterebilirmiyiz.
Bide 14 günü asgari ücretten olur mu? mesela 695/30=23,17*14=324,33 gösterebilir miyiz?
saolun.

Ynt: İşyeri hekimi

İşyeri hekimleri için Tabip Odası tarafından belirlenen asgari ücret tutarları var. Kafanıza göre fiyat belirleyemezsiniz. Tabip odasının belirlediğinin altına düşemiyorsunuz , ama üstüne çıkarsanız kimse bir şey demezzz :)

bence karşılıklı anlaşıp sözleşme yaparsanız problem olmaz.Tabip Odasıher yıl belirlediği ücret skalası var fakat uyulmadığında yaptırımı yok (şimdilik )diye biliyorum.

evt anlaşılabilir tabiki ama asgari ücret biraz fazla altında olmaz mı dersiniz , ya da hangi doktor kabul eder diyim daha doğru olur. Anlaşma yapanlar ise genelde , ttb nin belirlediği ücretin çok fazla altında olmayan rakamları kabul ediyorlar , ( Ama şunu söylemek istiyorum bir daha dünyaya gelirsem doktor olucammmmm :D )

HAZELSU ' Alıntı:
evt anlaşılabilir tabiki ama asgari ücret biraz fazla altında olmaz mı dersiniz , ya da hangi doktor kabul eder diyim daha doğru olur. Anlaşma yapanlar ise genelde , ttb nin belirlediği ücretin çok fazla altında olmayan rakamları kabul ediyorlar , ( Ama şunu söylemek istiyorum bir daha dünyaya gelirsem doktor olucammmmm :D )
Sayın Hazelsu, cevap yazmak istiyorsunuz ama çokta doğru cevaplar veremiyorsunuz. Konuyla ilgili bilginiz yok ise vermeyin lütfen. "İşyeri hekimleri için Tabip Odası tarafından belirlenen asgari ücret tutarları var. Kafanıza göre fiyat belirleyemezsiniz. " Bunu neye göre söylüyorsunuz? Bence siz kafanıza göre cevaplar vermeseniz forum üyelerimiz için daha iyi olacak dimi?

HAZELSU ' Alıntı:

Ha buarada doktor olunda, mümkünse hastalarla ilgilenmeyin... :)
Şaka yapıyorum, alınmayın...