İşyeri kapanış, açılış ve nakil!

Herkese merhaba!
Şöyle bir problemle karşılaştık arkadaşlar. İşyerimize ait bir şubemizi kapattık ve hem şube çalışanlarını hem de merkez çalışanlarını yeni bir adrese taşıdık. 30.09.2009 Eylül itibariyle hem şubenin hem de merkezin kapanışını yaptık. Ancak yeni işyeri için henüz bir numara verilmedi bize.
Diğer yandan yeni işe başlayan arkadaşlar vardı. Mecburen 01.10.2009 da yaptık . Hem de kapanan işyerine.
Kapattığımız için de aynı durum geçerli.
İşler sarpa mı sardı yoksa prosedür mü böyle bilmiyorum. Neler olur neler olacak ya da neler tavsiye edersiniz arkadaşlar. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Ynt: İşyeri kapanış, açılış ve nakil!

İş yerini kapattıkdan sonra diğer adresde eski personelden kaç kişi devam edecek ise arada da gün kaybı olmasın diyorsan 30.09.2009 da kapattığın dosyayı 01.10.2009 da devrettiğin işçi sayısı kadar işçi ile sgk ya açarak yapabilirsin

gün kaybı olmayacak.
Açılış için başvurduk şifre de geldi. Ancak devir ile ilgili birşey yok.
Sorularımı özetlemek istiyorum müsaadenizle;
1-) 30.09.2009 da kapanışını verdiğimiz şirkete 01.10.2009 ititbariyle 1 personle ilk defa 9 personel nakil olarak işe başlattık.
2-) Bu personellerin girişini verebileceğimiz şirket neresi idi?
3-) Çıkışını verdiğimiz 2 personelin 4 günlük ekim ayı tahakkukunu eski şirkette mi yapacağız??
Öf Öf. Yani bu sorunların altından nasıl kalkacağım bilmiyorum. Benim dışımda gelişen şeyler bunlar ama iş sarpa sarmadan bu işleri halletmemiz lazım. Teşekkürler.

Anladığım kadarıyla siz iş yerini 30.09.2009 da kapattınız yada işçileri bu tarihde nakil ettiniz.Aynı işçiler ile 01.10.2009 tarihinde yeni yerinizde çalışcaksanız aktaracağınız personelin sigortasında gün kaybı olmasın diyorsanız.01.10.2009 tarihinde işe başlayacağınız yeni yerdeki açacağınız sigortalı dosyasına dosya açılış evrağını verirken sgk ya , çalıştırılacak personel sayısına nakiil edeceğiniz personel kadar sayı yazmanız personelin sigortasında gün kaybı olmasını engelleyecektir.