İşyeri Sigortası

kariyerim3568

Katkı Sunan Üye
işyerime ( Cafe ) 3 Adet LCD Televizyon Aldım, fakat almış olduğum tv'leri giderinden ve KDV'sinden yararlanmak için KDV beyannamesinde beyanda bulunmadım. İşyerimi sigorlatacam sigorta kapsamında almış olduğum TV'leride göstermemde bir sakınca var mı.

Merhaba,
kariyerim3568' Alıntı:
işyerime ( Cafe ) 3 Adet LCD Televizyon Aldım, fakat almış olduğum tv'leri giderinden ve KDV'sinden yararlanmak için KDV beyannamesinde beyanda bulunmadım.

Bu kısımdan bir şey anlamadım. Giderinden ve KDV'sinden yararlanmak için KDV beyannamesinde gösterilmemesimi gerekiyor? Bu bölümü, Yanlış anlamaları önlemek için açıklarsan sevinirim.

kariyerim3568' Alıntı:
İşyerimi sigorlatacam sigorta kapsamında almış olduğum TV'leride göstermemde bir sakınca var mı.

Her hangi bir sakınca yok, hatta bildirmen gerekiyor. Bildirmezsen ve bir şekilde poliçeden yararlanman gerekirse, eksik sigorta nedeniyle tazminatını eksik alman gibi durumlarla karşılaşırsın.

Burda demek istediğim, Muhasebe kayıtlarında olmayan bir demirbaşı sigortalatabilir miyim.

sigorta şirketi faturası olmayan bir şey için tazminat ödemez. poliçe yaptırırken var gösterdin, ilerde çalındı dedin tazminat istedin resmen sana ait olmayan bir mal için tazminat ödemezler.