personel maaş programı

İşyerim süt izninde iken kapanacak ödenek alabilecek miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lbeskaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba
30.07.2011 tarihinde işyerimde sigorta başlangıcım yapıldı.11.06.2012 de doğum iznim bitecek ondan sonra 2 aylık süt iznimi kullanmak istiyorum ancak 30.06.2012 de işyerim kapanacak.Bu durum henüz yazılı olarak bana bildirilmedi 2 aylık süt iznimin ödeneğini alabilir miyim ya da bu durumda tazminat hakkım doğuyor mu? İşyerim 2 aylık izin durumunu kabul etmezse ne gibi haklarım var?
teşekkürler.

Ynt: işyerim süt izninde iken kapanacak ödenek alabilecek miyim?

lbeskaya ' Alıntı:
merhaba
30.07.2011 tarihinde işyerimde sigorta başlangıcım yapıldı.11.06.2012 de doğum iznim bitecek ondan sonra 2 aylık süt iznimi kullanmak istiyorum ancak 30.06.2012 de işyerim kapanacak.Bu durum henüz yazılı olarak bana bildirilmedi 2 aylık süt iznimin ödeneğini alabilir miyim ya da bu durumda tazminat hakkım doğuyor mu? İşyerim 2 aylık izin durumunu kabul etmezse ne gibi haklarım var?
teşekkürler.

süt izni 1 yaşından küçük çocuğu olan sigortalı bayanlara günde 1,5 saatten az olmamak üzere verilir. Bu süreyi toplu kullandırmak tamamen işverenin insiyatifindedir. işyerini kapanacağı 30.06.2012 tarihinde 1 yılınızı doldurmadığınızdan kıdem tazminatı alamayacaksınız. size ihbar süreniz öncesinde durum bildirilmezse ihbar tazminatı alabilirsiniz