Smlar ben antalyada x güvenlik şirketinde 7 aya yakın süredir çalışıyorum.Maaş bordromuzu vermiyorlar ve gerçek aldığımız maaşlarımızı ve yaptığımız fazla mesai ücretlerini bordroya yansıtmıyorlardı vereceğiz diye beni 6-7 ay oyaladılar bende bunları bu süre içersinde 2 defa çalışma bakanlığına şikayet ettim ve en sonunda 13 şubat günü avukattan 24.maddenin 2e fıkrasına göre ve 37.maddeye istinaden ihtarname yazdırıp noterle gönderdim.Fakat daha önce çalışırken bir konuda çalıştığım projenin güvenlik ofisine panoya bir tartışma yüzünden anayasamızın 10.maddesini yazıp altına da şirketin ismini yazarak asmıştım ve sonra proje değişikliği yaptı ve benim çalıştığım projeyi değiştirdi ama 1-1,5 ay önceki yani önceki projemde yazdığım bu küçük not kağıdından dolayı pazartesi şirketin müdürü beni mahkemeye vereceğini söyledi ama ihtarnameden 4 gün sonra mahkeme açacağını söyledi ben ihtarnameyi gönderdikten sonra tekrar nöbetlerime gitmeye devam ettim işimi aksatmadan.Şirketim bu not kağıdından dolayı bana mahkeme açarmı sizce hakkı varmı?
LÜTFEN ACİL BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
LÜTFEN ACİL BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
Son düzenleme: