bugun çalısanlardan bı tanesı izin almadın işi bırakıp gıtmıs.amacı tazmınat almak.tutanak tuttum.bu gıbı durumlarla karsılasan arkd var mı?
gezegen_01 ' Alıntı:bugun çalısanlardan bı tanesı izin almadın işi bırakıp gıtmıs.amacı tazmınat almak.tutanak tuttum.bu gıbı durumlarla karsılasan arkd var mı?
kaynakçı ' Alıntı:gelmedigi gün dahil. olmak üzere 3 günlük tutanak tutup(4857 iş kanunun 25. mad. g fıkrasına göre..) 3. gün sonunda noter(aps) kanalı ile ihtarname çekebilirsiniz.. 1 hafta sonra norterden ihtarın teblig şehdini aldıp. çıkışını yapınız.. eksin gün nedeni dayanağına ise norterden çekilen ihtarnamenin fotokopisini koyabilirsiniz..
dilerseniz .. örnek noter ihtarnamesi gönderbeilirim...
iyi çalışmalar
serkani ' Alıntı:kaynakçı ' Alıntı:gelmedigi gün dahil. olmak üzere 3 günlük tutanak tutup(4857 iş kanunun 25. mad. g fıkrasına göre..) 3. gün sonunda noter(aps) kanalı ile ihtarname çekebilirsiniz.. 1 hafta sonra norterden ihtarın teblig şehdini aldıp. çıkışını yapınız.. eksin gün nedeni dayanağına ise norterden çekilen ihtarnamenin fotokopisini koyabilirsiniz..
dilerseniz .. örnek noter ihtarnamesi gönderbeilirim...
iyi çalışmalar
Bana örnek noter ihtarnamesi gönderirseniz çok sevinirim...
Bu arada arkadaşlar noter ihtarnamesinde neden işe gelmediğini açıklamak ve geçerli mazeretini sişverene sunmak için 3 günlük bir süre tanınması gerekli diye biliyorum ama?