İtiraz edenler ve sonucu müspet olanlar..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kemalkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kemalkaya

Ziyaretçi
Arkadaşlar şimdiye kadar kimler sınava itirat etti ve puanı müspet olarak değişti.

Saygılar.

Ynt: İtiraz edenler ve sonucu müspet olanlar..

vergi 45 ti 50 oldu..

vergi 40 idi 40 oldu
denetim 38 idi 38 oldu
olan benim 30 tl me oldu

:D :D :D

Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:
vergi 40 idi 40 oldu
denetim 38 idi 38 oldu
olan benim 30 tl me oldu

Allah da seni güldürsün...

benimde 36ydı 36 oldu ama sonucu müsbet olanlar yazsın dedik diye kızabilirler her an:)

Kızmayız... Emek vermiş dostlarımız için müspet olmasını dileriz..

Öyle görünüyor ki haklı olduğumuzu düşünüyorsak itiraz etmeliyiz...

Ben buradan hiç kimsenin itiraz edipte sonucu olumlu olarak değişenleri görmemiştim...

Teşekkürler tekrar...

ilk duyduğumda inanamadım fakat vergiden geçen dönem 6 ile kalan tanıdığımın itiraz edip 50 ile geçtiğini duyunca itiraz etmediğime çok pişman oldum.olur 45,48 felan 50 olurda 6 nasıl 50 oldu anlamış değilim .puanı düşük gelen arkadaşlar cevaplarınıza güveniyorsanız mutlaka itiraz edin.

tek dersten kalıp itiraz edip geçenler var .her tek den kalan da geçiyor mu dersenizbu forumda bile tek dersten kalıp itiraz ettiği halde kalan da var.bence,kişi cevap kağıdın da yazdıklarının doğruluğuna inanıyorsa itiraz etmeli

hanmiroğlu ' Alıntı:
tek dersten kalıp itiraz edip geçenler var .her tek den kalan da geçiyor mu dersenizbu forumda bile tek dersten kalıp itiraz ettiği halde kalan da var.bence,kişi cevap kağıdın da yazdıklarının doğruluğuna inanıyorsa itiraz etmeli
+ 1
kesinlikle doğru katılıyorum. tek dersi olan herkes torpille geçmiştir yada tek dersi kalmış diye geçirmişlerdir düşüncesi kesinlikle yanlış. gecen mart döneminde tekdersi olup itirazdan gecemeyenler çok oldu ayrıca itirazdanda gecemediği için dosya yakan bir arkadaşımız oldu....
kağıdına güvenen geçmesi gerektiğine inanna herkes itirazda bulunsun...tek dersten kaldım itiraz etim.
maliyet muhasebesi 40
itiraz ile 50

temmuzdada benzer şeyler yaşanacak. kendine güvenen itiraz etsin.

ben martta sadece maliyetten itiraz ettim birpuan bile oynamadı . itraz edipde sonu müspet olanlardanım .

Eğer gerçekten bir hata varsa hakkı olan puanı veriyorlar.35 puandan 50 ye düzeltilen kağıtta var 43 alıp itiraz edipte notu değişmeyende var...

vergi son dersimdi 40 la kalmısım morelım cok bozuk..

15 gün içinde itiraz ediliyo sanırım kaç gün içinde sonuçlar belli oluyor

arkadaşlar aradım 15 günde itiraz yapılıyor sonraki 15 gün ise sonuçlar okunup toplam 30 günde açıklıyolarmış ama açıklanan felan yokkkk.

şurda sınava kaldı 30 gün. bence oturup çalışmaya başlayalım yine

YASAL SÜRESİ 1 AY İÇİNDE DUYURMASI GEREKİYOR .. TABİ ALIŞKIN OLDUGUMUZ BİR DURUM ..BEKLİYORUZ..

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

arkadaşlar tesmeri arayan var mı ? aramızda itirazlar ne oldu 8 kasım son gün ne olacak halimiz beklemeye devamı mı ?