Kaç Sınav Hakkı Kaldı

Arkadaşlar stajyerimizin bilmece gibi bir sınav grafiği var

staj bitimi eylül 2007
ilk sınav 24-25 kasım 2007 sonuç: takla
29-30 mart 2008 başvurdu girmedi
19-20 temmuz 2008 başvurdu girmedi
22-23 kasım 2008 sadece tablolar analizine girdi sonucu bekliyor

şimdi bilmece
kalan dönemler
14-15 mart 2009
04-05 temmuz 2009
05-06 aralık 2009
stajyerimizin tablolar analizinden de kaldığını düşünürsek son sınav hakkı hangi dönem

Ynt: Kaç Sınav Hakkı Kaldı

TEKRAR SINAVA GİREBİLME
Madde 21- Serbest muhasebeci mali müşavirlik yeterlik sınavında başarılı olamayanlar, sınav sonuçlarının ilan tarihinden itibaren en çok 3 yıl içinde üç sınava daha girebilirler.

ARALIK 2009 son sınav hakkı.
Analizden 3, diğer derslerden 4 hakkı kalmış. Ama aralık 2009'a kadar 3 sınav olacağı için, bütün derslere 3 kere daha girebilir.
zaten boşver, başvurup girmiyomuş ne de olsa.. ;D

manasse ' Alıntı:
TEKRAR SINAVA GİREBİLME
Madde 21- Serbest muhasebeci mali müşavirlik yeterlik sınavında başarılı olamayanlar, sınav sonuçlarının ilan tarihinden itibaren en çok 3 yıl içinde üç sınava daha girebilirler.

sınav yönetmeliği 21. madde şöyle:

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavında başarılı olamayanlar sınav sonuçlarının ilanı tarihinden itibaren en çok 2 yıl içinde 4 sınava daha girebilirler.

arkadaşımızın durumunda ise girebileceği son sınav Aralık 2009 sınavıdır.

Burak arkadaşa katılıyorum. Şimdiye kadar başvurup girmemiş, önemsememiş.. Bundan sonra da girmesinin çok gerekli olduğunu sanmıyorum. Kafa yormaya değmez..

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler
ilgili yönetmeliğin maddesini dikkatlice okuyup, başvurmanın sınav hakkını kullanmak olmadığını teyit edince aralık 2009 için hemfikiriz. bu arada ben biraz esprili yazdım ama stajyerimizin başvurup girmemesinin nedeni tamamen ciddi sağlık sorunlarıdır. yoksa biz de önemsememiş olduğunu görsek sizlerin de dediği gibi hiç kafa yormayız bu arkadaşımızı meslek mensubu yapmak için. piyasada belge alıp da adam olamamış bir sürü kişi var. bilgisini, fikrini, tecrübesini paylaşmaktan kaçınan, kendini üstün gören insanlardan sonra sizin gibi yardımlaşanlara, kıymetli vaktini başkalarının yararına harcayanlara tekrar teşekkür ediyorum.sağlıcakla kalın