Arkadaşlar hepimiz sürenerek neredeyse alın terimizle ruhsat almaya çalışıyoruz. çoğumuzun psikolojisi bozluluyor. Bazı arkdaşlar yorucu etap sonucunda hedefine ulaşıyor. Bazı arkdaşlarımızda sonuç elde edemeden ümidi kırılmış şekilde bu amacını gerçekleştirmeden bırakmak zorudna kalıyor. Biz binbir güçlükle bin bir sıkıntıyla hem maddi hemde manevi kayıplara uğruyoruz. Ve çekmediğimiz sıkıntılar kalmıyor. Ancak ruhsatsız bazı uyanıklar sıkıntı çekmeden sadece işi öğrenerek çevrenin etkisiyle bir sürü paralar kazanıyorlar. Bu durumu görükçe harbiden çok üzülüyorum. Çektiğimiz sıkıntıların boş olduğunu düşünüyoruz. Bence buna önemli çözümler bulunmalı. Mali bakanlığı tebliğ yayınladı bu bir nebzede olsa bir adım olarak görüyoruz. Bazı meslektaşlarımızda ruhsatlarını ve şifrelerini kullanıdırıyorlar. Bence bunlara topyekün mücadele etmek gerekiyor. Yazık burdaki durum bizim sıkıntı çekmemiz onlarında bizim sırtımızdan para kazanması bence bunu tüm aday ve meslep mensupları topyeküm mücadele etmeli. artık elinde çantasıyla evrak alıp tahakkukları girip ertesi ay bir sürü para almaları çok içime dokunuyor. bence maliye bakanlığı her deftere imza şartı koymalı ve kaçak musabecileri bitirmeli. bence tek kurtuluş bu..şimdeden şifre aramaya başladılar haberiniz olsun.
arkadaşlar hepinizin yorumunu bekliyorum
arkadaşlar hepinizin yorumunu bekliyorum