1 13MAYIS85 Katkı Sunan Üye Üyelik 22 Şub 2010 Mesajlar 237 Konum İSTANBUL 23 Ağu 2010 #1 merhaba bi müşterimiz tüketici kanunu gereği 'kapıdan satış yetki belgesi ' almamız gerektiğini söylüyor bu konu hakkında bilgisi olan başvuru yerleri hakında bilgisi olan varmıdır yardımlarınızı bekliyorum
merhaba bi müşterimiz tüketici kanunu gereği 'kapıdan satış yetki belgesi ' almamız gerektiğini söylüyor bu konu hakkında bilgisi olan başvuru yerleri hakında bilgisi olan varmıdır yardımlarınızı bekliyorum
K kalekadir Üyelik 1 Eyl 2010 Mesajlar 1 1 Eyl 2010 #2 Ynt: Kapıdan satış yetki belgesi nereden alınır.? 13MAYIS85 ' Alıntı: merhaba bi müşterimiz tüketici kanunu gereği 'kapıdan satış yetki belgesi ' almamız gerektiğini söylüyor bu konu hakkında bilgisi olan başvuru yerleri hakında bilgisi olan varmıdır yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... SİRKECİDE SANAYİ BAKANLIĞINDAN ALINIR.3. KATTA. GEREKLİ BİLGİ VE BELGERİ ORASI VERİYOR. Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.
Ynt: Kapıdan satış yetki belgesi nereden alınır.? 13MAYIS85 ' Alıntı: merhaba bi müşterimiz tüketici kanunu gereği 'kapıdan satış yetki belgesi ' almamız gerektiğini söylüyor bu konu hakkında bilgisi olan başvuru yerleri hakında bilgisi olan varmıdır yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... SİRKECİDE SANAYİ BAKANLIĞINDAN ALINIR.3. KATTA. GEREKLİ BİLGİ VE BELGERİ ORASI VERİYOR. Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.