Merhabalar Üniversite son sınıf öğrencisiyim işletme bölümünde okuyorum ve son senem olduğu için gelecek kaygısı, gidecek yön bulma konusunda sıkıntı çekiyorum insanın genç olduğu için aklı karışıyor. Öncelikle şunları belirtmeliyim ki işletme okumama rağmen iktisat konusunda merakım var ve para politikaları makro mikro ekonomi göstergeleri takip etmeyi bunlar hakkında kitap okumayı ve kendini geliştirmeyi seven biriyim bunun yanı sıra çeşitli piyasaları takip etmek finansal tabloları okumakta ayrıca zevk aldığım şeyler derslerimden yola çıkarsak muhasebe konusunda yatkınlığım olduğunu söyleyebiliriz gelelim mezun olmama çok az kalmışken hangi alanda gideceğime kara veremiyorum şu an tek hedefim YDS çalışmak ve İngilizce seviyemi yükseltmek. Bunun yanı sıra aklımda bir sürü gitmek istediğim yön var büyük denetim şirketlerine Denetçilik veya Muhasebe için girebilir miyim? Mali Müşavirlik üzerine mi gitmeliyim? SPL Lisanslarını alıp oradan mı yürümeliyim? Aklım çok karışık tecrübeli olan insanlar belki yorum yapıp bana öneri verebilir diye düşündüm şimdiden teşekkürler.