slm ben istanbulda ünlü bir markette aşa yukarı 4 yıldır çalışıyorum ne iş yapıyorum?biraz garip olabilir ben kasada müşterilerin paketlerini doldurup evine yada arabasına taşıyıp bahşiş alarak (tabiki verirse vermek zorunda değil)kazancımı böyle sağlıyorum amma çalışmanın şartları var 1.kasada ve depoda boşetleri ve kasarulosu post rulosu ve bir çok ürünün düzenini sağlamak 2.müşteri sepetlerini toplamak 3.bırakılan iadeleri veya ürünleri yerlerine götürmek 4.gece sayımlara kalmak5.telefonlara bakmak (sekreterlik)6.sipariş almak ve onları hazırlamak müşteriye teslim etmek7.gazeteleri düzenlemek8.ekmekleri düzenlemek 9.reyonlara mal vurmak ve düzenini sağlamak10.su müdürün dilediği emrettiği her işi yapmak pervazsısca ve bir köle gibi davranarak
aynı zaman da 1 kez maliye tarafından yakalandık ve görevlilere sigortanın bizi koruyup koruyamayacağını sorduk bunun sizinle iş verenin arasında olduğunu söylediler şimdi diyorumki biz ihbar yaptık devletimiz geldi cezayı kesti bize ne olacağız ?
bu konu hakkında şait desen belki çalışanıyla müşterisiyle 100 ile 500 kişi arasında değişir ama kaç kişi gelirse yeterlidir
BİZE YARDIMCI OLACAK AVUKATLAR VEYA SAVCI,HAKİM
VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUNLAR BU SİTEYİ KURAN VE PAYLAŞAN HERKESE TEŞEKKÜRLER
HASAN Ö...
aynı zaman da 1 kez maliye tarafından yakalandık ve görevlilere sigortanın bizi koruyup koruyamayacağını sorduk bunun sizinle iş verenin arasında olduğunu söylediler şimdi diyorumki biz ihbar yaptık devletimiz geldi cezayı kesti bize ne olacağız ?
bu konu hakkında şait desen belki çalışanıyla müşterisiyle 100 ile 500 kişi arasında değişir ama kaç kişi gelirse yeterlidir
BİZE YARDIMCI OLACAK AVUKATLAR VEYA SAVCI,HAKİM
VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUNLAR BU SİTEYİ KURAN VE PAYLAŞAN HERKESE TEŞEKKÜRLER
HASAN Ö...