H havva16 Üyelik 14 Kas 2009 Mesajlar 48 29 Ara 2010 #1 slm arkadaşlar yapılan sözleşmede damga vergisini ben ödedim.şimdi karşı tarafa fatura edeceğim.gelir olarak hangi hesabı kullanayım 679 mu
slm arkadaşlar yapılan sözleşmede damga vergisini ben ödedim.şimdi karşı tarafa fatura edeceğim.gelir olarak hangi hesabı kullanayım 679 mu
S seyran Üyelik 31 May 2005 Mesajlar 35 Konum İSTANBUL 29 Ara 2010 #2 Ynt: Karşı tarafa kesilen damga vergisi faturası bence gider yaptığınız hesabı alacaklandırın
E emreaysama Üyelik 1 Kas 2010 Mesajlar 42 29 Ara 2010 #3 Ynt: Karşı tarafa kesilen damga vergisi faturası gider hesabının alacaklandırarak kayıt yapabilirsin. çünkü ortada bir gelir yok. gelir hesaplarının kullanılması uygun değil.
Ynt: Karşı tarafa kesilen damga vergisi faturası gider hesabının alacaklandırarak kayıt yapabilirsin. çünkü ortada bir gelir yok. gelir hesaplarının kullanılması uygun değil.
A aşkınbulduk Tanınmış Üye Üyelik 20 Ara 2008 Mesajlar 2,543 Konum istanbul 29 Ara 2010 #4 Ynt: Karşı tarafa kesilen damga vergisi faturası havva16 ' Alıntı: slm arkadaşlar yapılan sözleşmede damga vergisini ben ödedim.şimdi karşı tarafa fatura edeceğim.gelir olarak hangi hesabı kullanayım 679 mu Genişletmek için tıkla ... nasıl keseceksiniz ?
Ynt: Karşı tarafa kesilen damga vergisi faturası havva16 ' Alıntı: slm arkadaşlar yapılan sözleşmede damga vergisini ben ödedim.şimdi karşı tarafa fatura edeceğim.gelir olarak hangi hesabı kullanayım 679 mu Genişletmek için tıkla ... nasıl keseceksiniz ?
H havva16 Üyelik 14 Kas 2009 Mesajlar 48 30 Ara 2010 #5 Ynt: Karşı tarafa kesilen damga vergisi faturası karşı tarafın faturası yok daha,iş bitiminde fatura kesecek.sözleşmeye istinaden ödediğimiz damga vergisini firmaya fatura ettik.
Ynt: Karşı tarafa kesilen damga vergisi faturası karşı tarafın faturası yok daha,iş bitiminde fatura kesecek.sözleşmeye istinaden ödediğimiz damga vergisini firmaya fatura ettik.