Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım ben ruhsatımı geçen dönem ( mart ) aldım o dediğin 2 dersten çekmedğimiz kalmadı..
maliyet- notla felan olacak geçilecek bir ders değilll --- artık komisyon eskisi gibi de değillll--- yani not çok toplarsın istediğin kadar ama işe yaramaz. 3 -4 hakkın daha varsa toplayabilirsin..
4.hakkımda efsane hocanın dersine katıldım.son 3 hafta ama gerçekten mükemmeldi.
gerçi maliyet bir dönem kolay bir dönem zor geliyo efsane hoca zor sınav hocası dersi dinlemek şart.. bence ona ulaş.
arkadasım valla bende malıyetten ne yapacagımı bılmıorum..son ıkı hakkım artık..ama hala anlamıs degılım malıyetı nasıl verdıklerını..kaynak kıtabım da yok..efsane hoca dıyenler var ama o kımdır nedır bılmıorum..kıtabımı vardmıdır..hıc fıkrım yok.benım ısım allaha kaldı artık..(
arkadaşlar birde elimde islam çankaya yeterlilik kitabı kaldı 30 tl ye satıyorum almak isteyenler kargo bana ait
ayrıca efsane hoca dedikleri yurdakul çaldağ olmalı.bencede doğru ben şuan smmm yim ve onun kitabından çalıştım ve geçtim kitapta hep soru çözüm var çok yararlı ktap tavsiye ederim
ben bu dönem efsane hocanın derslerine katılmaya başladım.aralıkta 4. hakkıma giricem umarım işe yarar. efsane hocaya ulaşmak isteyenler 0536 694 64 97 den ulaşabilir
ben bu dönem efsane hocanın derslerine katılmaya başladım.aralıkta 4. hakkıma giricem umarım işe yarar. efsane hocaya ulaşmak isteyenler 0536 694 64 97 den ulaşabilir
sağ olsun bana hocanın öğrencilerinden ders notlarını gönderdiler.. birde yurdakul çavdağın kitabı var ve aynı zamanda dershaneyede yazıldım.. istanbulda ikametgah etmedğimden dolayı yüceay kandoğmuş hocanın derslerine katılamıyorum.. istanbulda olan arkadaşlar katılsınlar... sınavda gelebilecek tarzda sorular hazırlıyormuş..
gerçi şu da bir gerçek hangi kitaba çalışırsan çalış veya özel ders al.. efsane hocaya git.. komisyondakiler bu mantıkla hareket ettiği sürece işimiz çok zor arkadaşlar... ???
Merhaba arkadaşlar,foruma yeni üye oldum.Bir SMMM bürosunda işe yeni başladım.Bu benim ilk işim.Ekonomi Yüksek lisans öğrencisiyim. Genel muhasebe alanında yeterli donanıma sahip olmak ve çalışma hayatında bu işin mantığını iyi öğrenebilmek için bir kitap,kaynak vs. önerileriniz var mı?Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar.