Kaza geçirdim bi kaç sorum olacak

Merhabalar benim başıma geleni özetlemem gerekirse 05/10/2009 tarihinde bi nakliye firma sahibi arkadaşımın hatırı için gittiğim işte kamyona yükleme yapılırken arkada bulunan hidrolik kapağın çelik platformunun yağ hortumunun patlaması sonucu kapak üzerime düştü beni altında üçe katladı feci basınç vardı bütün organlarım ezilmişti nefesim kesilmişti ölümden son anda kurtardılar yetişenler sonrası ambulans hastanede açtım gözümü çok ağrılar acılar çektim halende şu anda ağrılarım devam etmekte hele soğuklarda daha feci ağrılarım oluyor benim bağkurum vardı o yüzden pek o an hiç bişiyle ilgilenemedim aklıma dahi gelmedi canımın derdine düşmüştüm bu konu ilgili ne yapabilirim çok mağdur oldum bu kazadan dolayı 3 ayı geçkindir hiç bi şey yapamıyorum fena durumdayım bu ağrılardan dolayı kazadan sonra tutanak iş kazası olarak tutulmuştur şimdiden yapacağınız bilgilendirme için çok teşekkür ederim iyi forumlar

Ynt: Kaza geçirdim bi kaç sorum olacak

tam olarak hangi anlamda yardım istediğinizi anlayamadım açıkcası , maddi anlamda mı bir sıkıntınız var yoksa derdiniz nedir tam olarak onu yazarsanız bir yol gösterebiliriz belki...

Ynt: Kaza geçirdim bi kaç sorum olacak

İş yapamıyorum bundan dolayı hem sağlık yönünden hem maddi anlamda sıkıntılar başladı sigorta konusunda nasıl bir yola gitmeliyim araç sigortasından faydalanabilirmiyim yoksa bağkurdanmı faydalanabilirim nasıl olacak bu işleri bilemiyorum