Kazananlar Ne Yapmıştınız Sınavda ?

KAZANAN ARKADAŞLAR NE YAPTINIZ NASIL KAZANDINIZ NE KADAR CEVAPLAMIŞTINIZ SORULARI?????????????????????????????????????????????????????????????????

Kazanan arkadaşlar ne yaptınız nasıl kazandınız ne kadar cevaplamıştınız soruları?????????????????????????????????????????????????????????????????

Ynt: KAZANANLAR NE YAPMIŞTINIZ SINAVDA ??????????????????????????

Maliyet :1.soru tam,2.soru ikibilinmeyenli yarım sayılır.
Vergi :1.soru tam,2.soru yoklma tanımı ve yetkililer ,Emsal bedel 5 maddde Kanuna yakın tanımlarla
Denetim :3.soru hariç hepsini yaptım
Meslek :3 soru yaptım bazılarında eksiklikler bazılarında fazla yazmıştım.
Hukuk :4 soruyuda yapmıştım.

İnanamıyorum hala darısı bekleyen herkesin başına

Ynt: Kazananlar Ne Yapmıştınız Sınavda ?

maliyetin aynısı yapan ve 30 alan arkadaşım var nasıl oluyo anlamadım

Maliyet : 1.soru tam 2.soru sonuç yanlış 65
vergi: 2.soru yarım gerisi tam 90
meslek: 2 yanlış 2 doğru 50
muhasebe : kağıtta sadece bir madde eksik herşey tam bilanço dahil 50
hukuk: 2 soru tam 1 yarım 1 yanlış :60
analiz 2.soru yarım not:80
derneitm 3 tam 1 yanlış 75

arkadaşım notlarım bunlar yazdıklarımdan hatırlağığım kadıyla.. darısı başına İnşallah

Demekki birinci sorusunda da problem vardı 30 olduğu için..
1.sorum tamamen doğru 40 puan..2.sorumda tabloda toplamları almama vakit yetişmemişti.Oranlamaları ve denklemi yapmıştım 2 liye göre..

n allah razı olsun maliyetten 1 soruyu yaptım 2 soruyu yannıs yaptım grçirmişler
vergidende bol not vermişler sasırdım yani mali müşavir oldum tesekkürler
tesmere kızgınlığım geçti

kdv sorusu tam,yoklama sorusu yarım diğer ikisine dokunmadım bile.

ben kalıcam diye 15 gündür vergiyi hatme başlamıştım,kdv ile vuk u bitirmiştim.düşünün yani durum okadar vahimdi

vergi:1.soru tam bide emsal yarım 50
finansal tablolar: hepsi tam bence :) 55
finansal muhasebe : 1 madde yanlış bilanço yok 78

diğerlerinden kaldım:)

maliyette şunu anladım: 1. soru tam ikinci soruda 3 bilinmeyenli denklemi kurdum sonuçları tabloya yerleştirdim tablo tutmayınca denklemden sonraki kısmı yani tabloyu sildim sonra tekrar hesaplamaya zamanım kalmadı. ve 40 aldım. eğer matematiksel dağıtımın nasıl yapıldığını bildiğimi ,yanlış rakamlarlada olsa, görebilseydiler kağıtta not vereceklerdi sanırım. bu da bana ders olsunnn

Finansal muhasebeden 1-2 ay boyunca sürekli çıkmış sınav sorularını çözmüştüm sınavda maddeleri birkaç eksikle yapmaya çalıştım sadece kapanış bilançosunu hiç yapmadım 67 ile geçtim
Finansal tablolarda da aynı şekilde hep çıkmış sınav sorularından çalıştım 65 ile geçtim
Maliyet muhasebesinde de çıkmış sınav sorularından çalıştım 1 sorunun ilk şıkkı tam ikinci şıkkı yarımdı 2.soruyu üçlü denklem kurmaya çalışarak yaptım sonuç tutmadı ama ben yinede dağıtım tablosunu çizdim sonuç 50 ile sınırdan geçtim
Meslek hukukuna odanın verdiği kitapçıkla çalıştım ondan da 50 ile geçtim
Ve vergi-denetim-hukuk ikinci bahara kaldı......

vergiden 1 sorum tamdı ü,emsali v.u.k'a göre yazdım,yoklama sadece yetkililerden 2 3 tanesini yazdım tablo sorusunuda yanlış hesaplamıştım sadece bende kaldığımı düşünüyordum pazar günü oturdum kdv çalıstım :)) böyle düşünmeme buradaki arkadaşların önceki sınavlarda 70 beklerken 35 geldi gibi sözleri neden oldu ayrıca vergiden kalanda duymadım halen temizlik mi taptılar acaba diye soruyorum kendime diğer derslerden tam beklediğim puanlar geldi

kamilsonmez ' Alıntı:
maliyetin aynısı yapan ve 30 alan arkadaşım var nasıl oluyo anlamadım
Evet arkadaşım.aynı şekilde yapıp 30 alan bir garipte benim.inanamıyorum bu haksızlığa .maliyet muhasebesindende aynı sonuçları bulduğum arkadaşım geçiyor ben 35 lekalmışım.artık smmm belgesinini bizim emeğimizin ve bilgimizin karşılığı olmadığına bütün kalbime inanıyorum.çok yazık emeklerimize çok

arkadaşlar lütfen şu 1 soruyu tam yaptım diyen arkadaşların cevabı yazmalarını rica ediyorum.250000 lemi geçtiniz.

meraba arkadaşlar,
mart 2008 ilk girişimdi 6/7 yaptım. bi tek maliyet kaldı.
finansal muhasebe = yevmiye kayıtları ve bilanço-gelir tablosu tam (90)
finansal analiz = sözel olan soruyu azıcık salladım gibi geri kalan matematiksel işlemler tam (85)
vergi = birinci soru, emsal tam, yoklama yarım (60)
hukuk da 1 soru tam 2 soru yarım yarım (50)
meslek hukuku = etik ile ilgili olan soru ve birinci soru tam bir sorum yarım yamalaktı (60)
denetim = tam olarak ne yaptığımı hatırlamıyorum ama bayağı bi yazdım (68)
umarım hepimiz temmuzdaki sınavda başarılı oluruz ve ruhsatımızı alırız:)

maliyetten okulda da zorlanmistim sulayman yukcuydu hocamiz :) ben daha staj baslatma sinavina girmedim yazdiklarinizi okudum korkar gibi oldum. bi de ben stajimi muhasebecide degilde muhasebesi oturmamis bi sirkette yapcam gibi sanirim zor olur yeterlilik benim icin degil mi? acaba hepiniz muhasebecide mi yapti stajini?