Kdv 2 Nolu Beyannamesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BYKARTAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kayıtlarımızda olamayan bize teslim edilmyen bir tevkifatlı fatura yüzünden 1490 tl ve 160 tl ceza kesilmiştir bunun için ne yapmam gerekiyor dava emsal örnek karar varmıdır şimdiden teşekkürler

Ynt: Kdv 2 Nolu Beyannamesi

iki yol var, indirimli ödemek, diğeri dava. Ben dava açılmasını öneririm. Örnek dilekçe bol sayıda bulursunuz, ancak ilgili yasa maddesinde ki değişiklik itibariyle dilekçede bazı özel düzenlemeler gerekir.

peki nasıl bir düzenlemeler var ilginizden dolayı çok teşekkür ederim

O kısım için tanıdığınız meslek mensubundan destek almanızı öneririm.

En son değişiklikten sonra açtığım davalardan henüz hiç biri sonuçlanmadı. Araştırdığım kadarı ilede başka sonuçlanan dava yok.

Anladığım kadarı ile eski döneme ait bir ceza bu nedenle dava açarsanız kazanabilirsiniz. Ama açtığım davalar sonuçlanmadığım için kesin bir şey söyleyemem .

Kolay gelsin

Benim bir davam olumsuz sonuçlandı. Ama ceza miktarı düştü.
bursa-2009-1252-1.jpg

bursa-2009-1252-2.jpg

Teşekkür ederim.

Ancak

Sizin dava açtığınız olay benim dava açtığım olaylardan farklı

Değişiklikten sonra beyananları verdik ama değişiklik öncesi dönemlere ait beynlardı.

Herhalde bekleyip göreceğiz.

Değişiklik sonrası dönemler için durum daha vahim. Eldeki en büyük dayanak sakat bırakıldı. Yeni savunmalarda daha kapsamlı çalışma gerekiyor. Yanlış anlamaya da mahal vermemek adına, eklemiş olduğum resimlerdeki dava benim davam değil.