Arkadaşlar biz milli eğitime bağlı bir okuluz. Okulumuz sınıf ablası(çocuk bakıcısı) adı altında personel çalıştırıyoruz. Bu personelerden bazısını 2011, 2009 ve 2008 yıllarında çıkardık. En son çıkardığımız personel(2011 de) önceden çıkan personelleride örgütleyerek kıdem tazminat talebinde bulunmalarını sağladı. Okul olduğu için imkanımız yoktu ödemeye. Ancak başka çare olmadığı için anşaltık.
Bizde çalışma ve bölge müdürlüğüne giderek personellerle kıdem tazminatı konusunda anlaştık.
Şimdi biz bunlara kıdem tazminatı verirken hangi tür yazı ve usule uygulamalıyız. Yani işçinin bana ödemediniz diyememesi için ne yapmalıyız. Onlara imzalatacağımız evrak nasıl olmalı.
ve damga vergisini nereye ödeyecez. Bu yük bizim sırtımızda anlamıyoruz da fazla.
2011 çıkan personelin 1281 günü, Brüt ücret;796,50
2009 çıkanın 1003 günü, Brüt üçret;666,00
2008 dede çıkanın 459 günü bulunuyor. Brüt üçret;608,40
Şimdiden yazcağın açıklamalar için teşekür ediyorum. İbrahim Hoca
Bizde çalışma ve bölge müdürlüğüne giderek personellerle kıdem tazminatı konusunda anlaştık.
Şimdi biz bunlara kıdem tazminatı verirken hangi tür yazı ve usule uygulamalıyız. Yani işçinin bana ödemediniz diyememesi için ne yapmalıyız. Onlara imzalatacağımız evrak nasıl olmalı.
ve damga vergisini nereye ödeyecez. Bu yük bizim sırtımızda anlamıyoruz da fazla.
2011 çıkan personelin 1281 günü, Brüt ücret;796,50
2009 çıkanın 1003 günü, Brüt üçret;666,00
2008 dede çıkanın 459 günü bulunuyor. Brüt üçret;608,40
Şimdiden yazcağın açıklamalar için teşekür ediyorum. İbrahim Hoca