Kitap,dergi vb Önerisi olan var mı ?

nirvana3482

Katkı Sunan Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Bu site sayesinde bir çok konu ve konularda hep kafam da soru işareti olup cevabını bulamadığım konularda üstatlarımdan,meslektaşlarımdan bir çok konu da yardım aldım.Bu konu da bilgilerini paylaşan arkadaşlarımıza tecrübelerini bizimle paylaştıkları için çok teşekkür ederim.

Değerli üstadlarımdan arkadaşlarımdan bir konu da daha yardımlarınızı rica edeceğim.Bir çok konuda kendimi geliştirmek istiyorum.Çok büyük şirketlerde bile bir çok şey yanlış yapılıyor ya da eksik ve hatalı uygulamanın temelde iş mevzuatının tam olarak bilinmemesinden veya doğru uygulanmamasından kaynaklandığı kesin.

Bu konularda yol gösterecek kaynaklarlar hakkın da faydalı olduğunu düşündüğünüz kitap,site,dergi vb hangi konularda ne şekilde faydalanacağımızı bizlere yol gösterirseniz kendimize birşeyler daha katma mutluluğu yaşayacız doğrusu.

Benim için şuan ulaşmak istediğim personel sayıları arttıkça işverenin yükümlülükleri ya da firmalarda uygulanan yanlış uygulamalar vb.Yol gösterecek işverenin olmazsa olmaz kurallarını anlatan bir kitap var mı?

Teşekkürler.

Ynt: Kitap,dergi vb Önerisi olan var mı ?

İş Mevzuatı Açısından İşverenin El Kitabı
Öcal Kemal Evren (İş Müfettişi)
Seçkin Yayınları