Aynen yaşanmış:
1- Kahramanımız 'Seda SAYAN' yine bir sabah elleri belinde, programını sunuyor. O sırada bir canlı bağlantı olur ve...
Seda SAYAN
- AAloooğğğ kiminle görüşüyoruz?
-Ben Mustafa;
- Naber lan Mustafa ?
- Nerden arıyosun bizi Mustafa?
- Şişli'den.
- Ne iş yapıyon lan Mustafa?
- Belediye başkanıyım...(Mustafa SARIGÜL)
-?
---------------------------------------------------
2-Melih GÖKÇEK'in konuk olduğu bir televizyon programında canlı yayına katılan bir hayat kadınının sözleri:
-'Melih BEY iyi günler, biz, bizim kerhanede 100 tane o...., senin gibi bitane O....Çocuğu doğuramadık !!! ' demesi...
----------------------------------------------
3-İsmet Badem bir basketbol maçında seyircilerin arasına çıkar ve bir kızla röportaja başlar. Badem:
-Sizin gibi güzel bayanları salonlarda görmekten çok mutlu oluyorum. Basketbola bu ilgi nereden? Kız:
-Ben Efes kızlarından biriyim zaten. Badem:
-Aaa öyle mi çıplak değilsin ya tanıyamadım!
Bu diyalogdan sonra anlatım masasında olan Murat Murathanoğlu kopmuştur ve ekranları başında izleyen milyonların söylemek istediklerine tercüman olmuştur. Murathanoğlu: -Ya İsmet bi de sana bu iş için para veriyorlar değil mi?
-----------------------------------------------
4-Esra Ceyhan'ın programında da böyle anlardan çok yaşanmıştır şöyle ki, yeni piyasaya çıkmış birini konuk etmiştir Esra hanım, sohbet ederler, Esra hanım her zamanki gibi başlar yalakalıklarına,
-"Kasetiniz çok güzel olmuş geçen hafta aldım evde arabada her yerde dinliyorum." demesi üzerine yeni yetmenin kasetim daha çıkmadı haftaya çıkacak demesi...
-----------------------------------------------------------------------------------
5-Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog:
- Burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz?
- Yok, bacım, eşe dosta dağıtacağız.
6-Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sunduğu dönemdeki hakemliği yeni bırakan Erman Toroğlu'nu anons ederken 'tartışmasız Türkiye'nin en büyük düdüğü' demesi Erman Toroğlu'nun afallaması.
7-Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz;
ZB: Şimdi, sayın cevizkabuğu.. .
HC: Cevizoğlu efendim!..
8-Reha muhtar telefondaki adama fırça atıyor.
- Bütün bunları nasıl yaptın ha? cevap ver
- Bakın efendim şöyle izah edeyim...
- Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun..cevap versene!
9-Reha Muhtar: kaza nasıl oldu anlatır mısınız?Mağdur (kaza sonrası yatakta yatmaktadır):
-Kamyon karşı yoldan bizim taraf geçti ve kafadan çarptı.
RM
eki o sırada ne düşündünüz?
Mağdur:-Valla pek bir şey düşünemedik Reha Bey.
RM:-Anlıyorum ama o sırada düşündüğünüz ilk şey neydi?
Mağdur:-Bir şey düşünemedik, zaten çok kısa sürede oldu.
RM:-Yani efendim, o orta şeridi aşıp üstünüze gelirken, aklınıza ne geldi?
Mağdur:-Hatırlamıyorum.
RM
eki efendim.
10-Acun firarda programında, Acun'un yurtdışında bir barda, önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip, "Görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü değil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardından o kişinin gelip,
-Acun abi nasılsın? Ben de Türküm' demesi.,
alıntı...
1- Kahramanımız 'Seda SAYAN' yine bir sabah elleri belinde, programını sunuyor. O sırada bir canlı bağlantı olur ve...
Seda SAYAN
- AAloooğğğ kiminle görüşüyoruz?
-Ben Mustafa;
- Naber lan Mustafa ?
- Nerden arıyosun bizi Mustafa?
- Şişli'den.
- Ne iş yapıyon lan Mustafa?
- Belediye başkanıyım...(Mustafa SARIGÜL)
-?
2-Melih GÖKÇEK'in konuk olduğu bir televizyon programında canlı yayına katılan bir hayat kadınının sözleri:
-'Melih BEY iyi günler, biz, bizim kerhanede 100 tane o...., senin gibi bitane O....Çocuğu doğuramadık !!! ' demesi...
----------------------------------------------
3-İsmet Badem bir basketbol maçında seyircilerin arasına çıkar ve bir kızla röportaja başlar. Badem:
-Sizin gibi güzel bayanları salonlarda görmekten çok mutlu oluyorum. Basketbola bu ilgi nereden? Kız:
-Ben Efes kızlarından biriyim zaten. Badem:
-Aaa öyle mi çıplak değilsin ya tanıyamadım!
Bu diyalogdan sonra anlatım masasında olan Murat Murathanoğlu kopmuştur ve ekranları başında izleyen milyonların söylemek istediklerine tercüman olmuştur. Murathanoğlu: -Ya İsmet bi de sana bu iş için para veriyorlar değil mi?
-----------------------------------------------
4-Esra Ceyhan'ın programında da böyle anlardan çok yaşanmıştır şöyle ki, yeni piyasaya çıkmış birini konuk etmiştir Esra hanım, sohbet ederler, Esra hanım her zamanki gibi başlar yalakalıklarına,
-"Kasetiniz çok güzel olmuş geçen hafta aldım evde arabada her yerde dinliyorum." demesi üzerine yeni yetmenin kasetim daha çıkmadı haftaya çıkacak demesi...
-----------------------------------------------------------------------------------
5-Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog:
- Burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz?
- Yok, bacım, eşe dosta dağıtacağız.
6-Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sunduğu dönemdeki hakemliği yeni bırakan Erman Toroğlu'nu anons ederken 'tartışmasız Türkiye'nin en büyük düdüğü' demesi Erman Toroğlu'nun afallaması.
7-Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz;
ZB: Şimdi, sayın cevizkabuğu.. .
HC: Cevizoğlu efendim!..
8-Reha muhtar telefondaki adama fırça atıyor.
- Bütün bunları nasıl yaptın ha? cevap ver
- Bakın efendim şöyle izah edeyim...
- Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun..cevap versene!
9-Reha Muhtar: kaza nasıl oldu anlatır mısınız?Mağdur (kaza sonrası yatakta yatmaktadır):
-Kamyon karşı yoldan bizim taraf geçti ve kafadan çarptı.
RM
![Stick out tongue :-P :-P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Mağdur:-Valla pek bir şey düşünemedik Reha Bey.
RM:-Anlıyorum ama o sırada düşündüğünüz ilk şey neydi?
Mağdur:-Bir şey düşünemedik, zaten çok kısa sürede oldu.
RM:-Yani efendim, o orta şeridi aşıp üstünüze gelirken, aklınıza ne geldi?
Mağdur:-Hatırlamıyorum.
RM
![Stick out tongue :-P :-P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
10-Acun firarda programında, Acun'un yurtdışında bir barda, önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip, "Görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü değil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardından o kişinin gelip,
-Acun abi nasılsın? Ben de Türküm' demesi.,
alıntı...