KPSS A Grubu Sınavları Hk.

Merhaba Meslektaşlarım

2002 yılından beri yaklaşık 12 yıldır muhasebe mesleğini icra etmekle beraber bu sürenin 7 yıllık kısmını SMMM olarak sürdürmekteyim.Şu an yabancı ortaklı perakende zinciri büyük bir firmanın muhasebe şefi olara çalışıyorum ama KPSS A grubu sınavları için bir şansım var mı öğrenmek istiyorum bu sınavlar için yaş sınırı nedir acaba

Teşekkürler

Ynt: KPSS A Grubu Sınavları Hk.

30 yaşın dolmamış olması gerekli sanırım.

Yaş aralığı kurumlara göre en fazla 30 ve 35 aralığında değişiyor. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilgisi ve Kpss B 'den en az 70 almanız gerekiyor ki çoğu kurum en az 80 istiyor.

arkadaşlar bende kpss ve smmm kitaplarımı satıyrm. kpss gy+gk var ve alan kitapları full var iktisat,işletme,hukuk,muhasebe hepsi yeni aldım ama zaman kalmadı hazırlanamadım hiç kapak açılmadı yarı fiyatına satıyorum. ayrıca smmm kitaplarımıda satıyorum ilgilenenlere duyrulur

Selda mali müşavirlik tatmin edici bir meslek değilmi ,neden a kadrosu düşünüyosun ,mesleke yeni giricek insanlar için düşüncelerin önemli bence...

Konu 2009 un konusu kitap satışı arzusu sebebiyle güncele gelmiş.

neyse ben güncellemiş olayım bu mesleke giren bin pişman girmeyen bin pişman herkes bir arayış peşinde maalesef

evet arkadaşlar konu 2009un konusu yanlışlıkla kitap satışı mesajımı burada yazmışım. bir arkadaş bana neden mali müşavirlikten kpssye geçmek istedin diye sormuş.şuan zaten mali müşavirim ama belgemi kullanamıyorum mali müşavir olmadan önce nasıl özelde çalışıyorsam hala aynı hayatımda hiçbirşey değişmedi.ama değişmesi içinde ben birşeyler yapmadım.yapmalıyım aslında ama nerden başlayacağımı bilemediğim için kpss a grubuna hazırlandım sonuç hüsran... çalıştığım için ders çalışmaya zamanım kalmadı istek kalmadı...