Kpss stratejisi.?

KPSSye gircem 2011 yılında. Ders çalışma stratejileri açısından yardımlarınızı bekliyorum. Bana fikir verin lütfen =)

Ynt: Kpss stratejisi.?

Tek strateji var o da oturup çalışmak üzerine kurulu. Kolaya kaçıp yardımcı kaynaklardan çalışmayın.

2010 u niye es geçtiniz,
madem çalışacaksınız 2010 daki sınavada girin.

Evet katılıyorum tek çözüm oturup çalışmak ama nasıl? Okul dersleri epey yoğun ve ben ders çalışmak için ne kadar çaba gösteriyor olsam da başarılı olamıyorum dersin başına geçemiyorum. Yardımcı kaynak demişiniz onu biraz açabilir miyiz?
[
quote author=kanunkaide link=topic=33954.msg198956#msg198956 date=1268836819]
Tek strateji var o da oturup çalışmak üzerine kurulu. Kolaya kaçıp yardımcı kaynaklardan çalışmayın.
[/quote]

Şuan 3. sınıf öğrencisiyim. Bu sene sınava girmeyi düşünüyorum ama deneme amaçlı. Gelecek seneki sınav benim için daha önemli doğal olarak. Şimdiden sağlam adımlarla ilerlersem iyi olur düşüncesindeyim. Yardımcı olur musunuz?
furkan6602 ' Alıntı:
2010 u niye es geçtiniz,
madem çalışacaksınız 2010 daki sınavada girin.

3.sınıf öğrencisi olmanız bir avantaj. KPSS A grubu yarışma sınavlarının konularını edinin, her ders için ayrı bir kitap edinin, dersin başına oturup oturmamayı düşünmeyin, sadece oturup çalışın. Dersler için kaynak seçiminde başka sitelerden görüş alın.