Kümülatif toplam sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan petibör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm, benim sıkıntım girmiş olduğum firmada ihracattan dolayı ocak şubat aylarında yapılan yüklenilen kdv hataları yüzünden değişen yüklenilen tutarımdan dolayı ocaktan itibaren bu güne kadar düzeltme beyanları verdim, daha sonra aradaki bazı aylara da yapılan kur hatasından dolayı bi daha düzeltme vermem için yazı geldi, fakat bunları yaparken kümülatif toplamları düzeltmedim, çünkü mesela şubatın 602 tutarını değiştirince tüm aylar için kümülatifleri düzeltcem die bi daha düzeltme vermek istemedim ki müdür her düzeltmede canımı okuyor, şimdi bütün aylarımdaki kümülatiflerimde 1000-2000 tl kadar fark var, böyle bi durumdan dolayı sıkıntı yaşayan var mı? her türlü ihracatımız var birde, hadi vergi dairesi sıkıntı çıkarmazsa yeminli çıkarır mı,yıl sonunda ona tüm beyanları vericem ind.orana tabi kdv alacaklarımız için

eğer sıkıntı yaşarsın düzelt derseniz tamam düzeltcem 1.aydan beri ve tahakkuk eden damga vergilerini cebimden ödiyeyim kimseye de söylemiyim diye düşünüyorum,bu kadar çok düzeltme vermek doğru olur mu, bu kadar düzeltme verdiğimi anlar mı ymm acaba, imza yetkisi ve şifre bende allahtan ,ama ödüm kopuo feci bi müdürüm var başımda, kısacası ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler...