Kurs Kayıt İptali ve Gider Pusulası sorunu ?

Merhabalar,
Ben bir bilgisayar kursuna kayıt yaptırmış ve kasım 2011 de kredi kartımla odememi yapmıstım. Fakat daha sonra hiç bir şekilde eğitime başlamadan önce yani kurs görmeden kaydımı iptal ettim.
Sorunda burada başladı. Milli eğitim bakanlığı özel kurslar yönetmeliğine göre ödediğim ücretten %10 kesinti yapma hakları var ve buna herhangi bir itirazım yok ama..
Kurs yetkilisi ben kredi kartıyla ödeme yaptığım için bana fatura kestiklerini ( ki ben ne yazık ki talep etmeme rağmen faturayı görmüşte değilim. ) bu yüzden artı % 10 gider pusulası bedeli keseceklerini söylediler bu parayı devletin aldığını belirttiler.
Ödediğim 3500 lira kurs ücretinden 350 + 350 = 700 lira toplam kesinti yapılacak gibi görünüyor.Kurs iptalin tamamlanması için bana gider pusulası düzenleyip, borçlu veya alacaklı olmadığımı belirten ibraname imzalatmak istiyorlar.

Banada hiç almadığım bir hizmetin kesilen faturasının %10 gider pusulası bedelini ödemek yanlış geliyor lutfen bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun teşekkürler.