Kurs Önerisi Olan ?

smmm oldum fakat tecrübem sadece stajla sınırlı. istanbulda muhasebe konusunda uzmanlaştıracak kurs önerisi olan var mı içinizde?bağımlı smmm iş teklifleri alıyorum güvenemiyorum tecrübesizliğimden dolayı ,istiyorum ki hemen anlayayım nerede ne problem var ,imza attığımda yük altına girmeyeyim.yardımcı olursanız sevinirim...

kursa ne hacet

smmm oldum fakat tecrübem sadece stajla sınırlı. istanbulda muhasebe konusunda uzmanlaştıracak kurs önerisi olan var mı içinizde?bağımlı smmm iş teklifleri alıyorum güvenemiyorum tecrübesizliğimden dolayı ,istiyorum ki hemen anlayayım nerede ne problem var ,imza attığımda yük altına girmeyeyim.yardımcı olursanız sevinirim...

valla eğer sadece staj bilgisiyle bitirme sınavlarını verdiyseniz bilginiz az sayılmaz sizin ihtiyacınız olun özgüvendir, onuda kursta değil kendinizde arayın. mevzuat konusunda kendinizi yeterli buluyorsanız muhasebeyi zaten çözmüşsünüzdür.

öncelikle kendinize güvein kursa çok faza para kaptırmayın ama beşiktaşda 12 ay akademi var güzel tam teşşekküllü muhasebe kursu var ayrıca kosgeb desteği var birde platform akademi mecidiyeköyde var oda feena değil cesur olun araştırmacı olun sorumluluk altına girmeden biryere gelemezsiniz bir yerlerden başlayın başlangıçda bir kkaç iş değiştirmeniz piyasada pişmeniz gerekmekde takıldığınız yerde biz destek veriiriz sıkıntı yapmayın kendinize durmak yok yola devam