Link Muhasebe Programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turkgenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

turkgenc

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar LİNK 9/a serisini öğrenebileceğim bir kaynak kitap, makale, broşür, not vs. önerebilirmisiniz lütfen

Günaydın, e-mail adresinizi verirseniz ben size yardımcı olabilecek bir döküman gönderirim.
İyi çalışmalar,
A.İlcan
SMMM

buldum arkadaşlar bu link' i kopyalayıp tarayıcınızın adres satırına yapıştırın ve ENTER tuşuna basınca "kullanıcı kılavuzları" adındaki dosyayı bilgisayarınıza indiriyorsunuz. zipli olan bu dosyayı masaüstünde bir klasör açın ve bu klasörün içine çıkarın. kurulum işlemini yaptıktan sonra Başlat/Programlar/Link Dökümanları yolunu izleyin ve bu programın kullanımıyla ilgili detaylı ve resimli anlatımlara ulaşın.

Zipli Dosya Boyutu : 59,1 MB
Link :http://www.link.com.tr/programlar/0...a/KullaniciKlavuzlari/KullaniciKlavuzlari.zip

Umarım işinize yarayacaktır. saygı ve sevgiyle

ben link personel ve muhasebe programını kullanıyorum, isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

zarha' Alıntı:
ben link personel ve muhasebe programını kullanıyorum, isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

zarha daha önce neredeydin :) aradığımı buldum ama yine de yardım teklifinde bulunduğun için teşekkür ederim.

link

merhaba ben link9a kullaniniyorum. verdiginiz linkte kullanim klavizu calismiyor. elinde kullanim klavuzu olan varsa bana gonderebilirmi.

Ynt: Link Muhasebe Programı

merhaba arkadaşlar

muhasebeciyim işe başlayacağım haftaya kısmet olursa fakat Link Güneş sistemi programı kulanımına yabancıyım daha önce logo kullandım www.linkbilgisayar.com.tr adresinden bu yardım dosyalarına ulaşamadım kaldırmışlar herhalde bu Programın Kullanımı ve Resimli Anlatımı vs. dökümanı elinde olan gönderebilirmi? bana yol gösterip kaynak bulmamda yardımcı olursanız çok sevinirim

Saygılar sunar iyi günler dilerim.

Ynt: Link Muhasebe Programı

Ürünler altına bakabilirsiniz.

Eğer resmi muhasebe işleri yapıyorsanız bence Zirve veya ETA iyidir. Fakat eğer asıl amacınız ticari amaçlı ön muhasebe programı kullanmaksa o zaman başka bazı programlar ve çok iyi çözümler var. Mesela ben Aymet Ticari Muhasebe SQL programını kullanıyorum ve çok memnunum. Zamanında LOGO,ETA ve Zirve kullandım, bunlardan ETA ve Zirve eğer resmi muhasebe işleri yapıyorsanız oldukça iyiler ama ön muhasebe amaçlı kullanacaksanız hem yeterince pratik değiller hem de ön muhasebede gereken bazı özelliklere tam olarak sahip değiller. Tabii herkes kullandığı programı biliyor. Eğer önceliğiniz ön muhasebe ise Aymet muhasebe programını tavsiye ederim. İyi günler, Ahmet