lKS2 Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİNAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi günler lks2de muhasebe kayıtlarını ilgili bölümlere yapıp otamatik muhasebeleştiren varsa bunun güvenilirliğini nasıl sağladıklarını yazabilirmi ben bütün kayıtları hem muhasebeye hemde ilgili bölümlere ayrı ayrı giriyorum yani tekdüzeni ayrı bir yerde tutuyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Entegrasyon ile bütün kayıtlarını otomatik olarak muhasebeye aktarabilirsin.Daha sonra da navigatör yardımıyla önmuhasebe ve muhasebe kayıtlarını kontrol edip fark varsa onları düzeltirsin.
İyi çalışmalar...

cevabınız için teşekkürler bu yapılabilir peki bunun kolaylığı nerede bu çok zahmetli bir iş gereksiz olduğunu düşünüyorum teşekkürler efendim.sağlıcakla kalın

Günde 200 den fazla fatura keserseniz bir sürü pazarlamacınız kredi kartı,nakit ve çek senet ile tahsilat yaparsa bunları önmuhasebeye kaydedip sonra da muhasebeye kaydetmek için epey çalışmanız gerekir.Entegrasyon sayesinde sadece önmuhasebeye kayıt yaptırıyorum ayda bir kez ayın 20.sinden önce entegrasyon ile muhasebeye bir aylık bütün işlemler aktarıyorum.
Kolay gelsin...

teşekkürler ben ayda 30 fatura kesiyorum sadece proğramı etkin kullanmak istedim yani yapılmışsa kullanalım diye fakat anlıyorumki sizin için ideal hoşçakalın fikir edinmemde yardımcı olduğunuz için sağolun. :D