TOPRAK MALI MUSAVIRLIK ' Alıntı:Merhaba;
% 10 payı olan ortak herhangi biryerde sigortalı olarak çalışıyormu ?
Çalışıyor ve SSK başlangıç tarihi ortaklık tarihinden önce ise birşey yaptırmanız gerekmez.
Yok Herhangi bir yerde çalışlmıyor ise ortaklık tarihi itibariyle geriye dönük borçandırma yapılacaktır
Bilginize
Toprak Mali Müşavirlik
S.M.M.M İbrahim İNANOĞLU
Ant Z ' Alıntı:Ustad saygilar
neden 2008 10 ay ?
aday ' Alıntı:eskiden patron göstermelik olarak emmisiyle ortaktı şimdi emmisini boşadı yerine kardeşini aldı yüzde 10 adet yerini bulsun cinsinden emmisinin hisselerini devretti lakin patron kendi bağkurluyken kardeşini hissedar yaparken bağkurlu yapmıyor sallıyor bu durumda ilerde firmanın başı ağrımaz mı şirketin yeni ortağı bağurunu yasal süre içinde bildirmek zorunda değil mi bağkurlu olmadığı anlaşılırsa ne olur eskiden ssk olarak çalışmadı biryerlerde hatta köyden yeni geldi ssk neyim heç bir şey yoktur sigortalı neyim heçolmamıştır .imdi bu durumda nöğrecez?
metyo ' Alıntı:Ben sayın adayın bu üslubu hiç doğru bulmuyorum.Doğru bulmadığım gibi,artık bunu bilinçli yaptığnı düşünüyorum.Fena halde eğleniyordur kendisi.
Amacım polemik yaratmak değil,gerçekten bir sorun var üslupta.Türkçeyi doğru kullanmaktan bahsetmiyorum.Zaman zaman hepimiz düşük cümle hatalı cümle,kelime vs yazabiliriz.Ama üslupta sorun var.Sayın adayın her sorusunu veya yorumunu okuduğumda dalga geçiliyormuş hissi uyandırıyor bende.Bu durum sadece benimi rahatsız ediyor oda ayrı bir mesele.
aday ' Alıntı:eskiden patron göstermelik olarak emmisiyle ortaktı şimdi emmisini boşadı yerine kardeşini aldı yüzde 10 adet yerini bulsun cinsinden emmisinin hisselerini devretti lakin patron kendi bağkurluyken kardeşini hissedar yaparken bağkurlu yapmıyor sallıyor bu durumda ilerde firmanın başı ağrımaz mı şirketin yeni ortağı bağurunu yasal süre içinde bildirmek zorunda değil mi bağkurlu olmadığı anlaşılırsa ne olur eskiden ssk olarak çalışmadı biryerlerde hatta köyden yeni geldi ssk neyim heç bir şey yoktur sigortalı neyim heç olmamıştır .imdi bu durumda nöğrecez?
SORU GAYET AÇK VE NET şirketin mali müşaviri büyük abi şirket sahibi ve yeni ortak kardeş arasında anlaşmazlık var bu konuda bana sadece sorunun cevabı lazım bilen varsa vapsaın hayır duasında bulunaçlım bilmiyorsanız da gene dua ederim size konuyu saptırmayın her sorum nükteli ama mantıklıdır bir sorunu çözmek için sorulmuştur işyerindeki asıl surat ve stresden bıktığım için neşeli olarak yazıyorum mesajlarımı ve daima neşeli olamaya neşemi her türlü strese rağmen kaybetmemeye çalışıyorum sorularımın hepsi öğretici ve öğrenicidir beni sevmek zorunda değilsiniz ama sorular asla sizileri rahatsız etmek için sorulmamıştır hepsi de tamamen gerçektir konu benim tarafımdan uzatılmayacak ve polemiğe dönüştürülüp cevap yetiştirme yarışına girilmeyecektik herkese saygılar