B buket_deu Üyelik 20 Ocak 2009 Mesajlar 6 20 Ocak 2009 #1 luca programının kısa yollarını bılen bırılerı yardımcıı olabılır mı acaba???cokk acıll tesekkur ederımm sımdıdenn:d
luca programının kısa yollarını bılen bırılerı yardımcıı olabılır mı acaba???cokk acıll tesekkur ederımm sımdıdenn:d
B buket_deu Üyelik 20 Ocak 2009 Mesajlar 6 20 Ocak 2009 #2 Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) gercekten cokk acıll ogrenmem gerekıyor.lutfennnn yardımm edınn!!!
Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) gercekten cokk acıll ogrenmem gerekıyor.lutfennnn yardımm edınn!!!
B buket_deu Üyelik 20 Ocak 2009 Mesajlar 6 20 Ocak 2009 #3 Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) bı kac basıt kısayol ıstıyorumm sadecee 1 2 dakkıka nızı alırr...luca kullanıcılarının bunu bılmesı gerekmezz mı:S :'(
Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) bı kac basıt kısayol ıstıyorumm sadecee 1 2 dakkıka nızı alırr...luca kullanıcılarının bunu bılmesı gerekmezz mı:S :'(
Y yunusmurat Üyelik 7 May 2008 Mesajlar 74 Konum istanbul 20 Ocak 2009 #4 Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) birçok kısayol var bikaçtanesi işine yararmı bilmiyorum ama alt+e yeni satır açar
Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) birçok kısayol var bikaçtanesi işine yararmı bilmiyorum ama alt+e yeni satır açar
B buket_deu Üyelik 20 Ocak 2009 Mesajlar 6 20 Ocak 2009 #5 Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) yaa sadecee cokk basıt olanlarını arıyorumm kaydet falann gıbı.ya ogrencıyımm benn ve sınawım var yarın bunlardan.yanı cokk ayrıntısızz bılsemm yeterr
Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) yaa sadecee cokk basıt olanlarını arıyorumm kaydet falann gıbı.ya ogrencıyımm benn ve sınawım var yarın bunlardan.yanı cokk ayrıntısızz bılsemm yeterr
B balance Katkı Sunan Üye Üyelik 26 Kas 2007 Mesajlar 403 Konum SAMSUN 21 Ocak 2009 #6 Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) alt+k kaydet alt + o kopyala alt+2 üst satırı kopyala alt+4 ecrak no tarih açıklama kopyala alt+z kdv hesapla alt+x kdv kapat
Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) alt+k kaydet alt + o kopyala alt+2 üst satırı kopyala alt+4 ecrak no tarih açıklama kopyala alt+z kdv hesapla alt+x kdv kapat
B buket_deu Üyelik 20 Ocak 2009 Mesajlar 6 21 Ocak 2009 #7 Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) cooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk tesekkur ederımm yardımlarınn içinn
Ynt: luca kısayolları(yardım edınn) cooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk tesekkur ederımm yardımlarınn içinn