A ADAY ADAYI Katkı Sunan Üye Üyelik 1 Eki 2009 Mesajlar 123 Konum İSTANBUL 6 Eki 2010 #1 Arkadaşlar 900 günlük ssk sı olan vefat eden ssk lının ailesine ne kadar maaş bağlanır yada nasıl hesaplanır yada endüşük ölüm maaşı ne kadar dır
Arkadaşlar 900 günlük ssk sı olan vefat eden ssk lının ailesine ne kadar maaş bağlanır yada nasıl hesaplanır yada endüşük ölüm maaşı ne kadar dır
A AYSE Tanınmış Üye Üyelik 18 May 2010 Mesajlar 3,910 Konum istanbul 6 Eki 2010 #2 Ynt: maaşlar hk. Eşi ve çocuklarına maaş bağlanabilmesi içn 5 yıl prim ödemesi olması gerekiyor. Eksik ödeme varsa da aradaki farkı yatırarak maaş bağlatanlar var
Ynt: maaşlar hk. Eşi ve çocuklarına maaş bağlanabilmesi içn 5 yıl prim ödemesi olması gerekiyor. Eksik ödeme varsa da aradaki farkı yatırarak maaş bağlatanlar var
A ADAY ADAYI Katkı Sunan Üye Üyelik 1 Eki 2009 Mesajlar 123 Konum İSTANBUL 6 Eki 2010 #3 Ynt: maaşlar hk. benim sorum o değil di o dedikleriniz zaten var maaş ne kadar olur yada en düşük ölüm maaşı nedir
Ynt: maaşlar hk. benim sorum o değil di o dedikleriniz zaten var maaş ne kadar olur yada en düşük ölüm maaşı nedir
A ADAY ADAYI Katkı Sunan Üye Üyelik 1 Eki 2009 Mesajlar 123 Konum İSTANBUL 6 Eki 2010 #4 Ynt: Maaşlar hk. saolun ama cevabımı alamadım daha ya en az ne kadar maaş bağlanır onu tahminde olsa öğrenmek isterim
Ynt: Maaşlar hk. saolun ama cevabımı alamadım daha ya en az ne kadar maaş bağlanır onu tahminde olsa öğrenmek isterim
A AYSE Tanınmış Üye Üyelik 18 May 2010 Mesajlar 3,910 Konum istanbul 6 Eki 2010 #5 Ynt: Maaşlar hk. Ayrıca yatırılan primlerde önemli