Mali Tablolar Analiz Grafik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan talcid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

talcid

Katkı Sunan Üye
sayın forumdaşlar muhasebesini tuttuğumuz firmalara ait yıl sonunda grafik yapmak istiyorum örneğin ne kadar kar elde etmiş % olarak görmek istiyorum bu şekilde elinde excell formatında bir dosya olan varsa gönderirse sevinirim örneğin ben brüt satış kar rakamını gireceğim net satışlarıda gireceğim bana karını v.s.grafik olarak verecek şimdiden ilginiz için teşekkürler

Ynt: mali tablolar analiz grafik

Sayın gokhan64,

Ben de yok ama,

Excel, Veri, Özet Tablo ve Özet Grafik Raporu... menüsünü kullanabilirsin.

Kolay gelsin...

Ynt: mali tablolar analiz grafik

sn.karaman excel'e pek hakim değilim onun için böyle bir dosya isitiyorum yinede teşekkürler verdiğiniz bilgi için

Ynt: Mali Tablolar Analiz Grafik

gokhan64 ' Alıntı:
sn.karaman excel'e pek hakim değilim onun için böyle bir dosya isitiyorum yinede teşekkürler verdiğiniz bilgi için

Merhaba,
Excelde elinde bulunan herhangi bir tabloya uzaktan nasıl grafik oluşturacağını anlatmak biraz zor. Bizim hazırlayıp sana göndereceğimiz tablo ve grafik senin tablodan farklı olursa oluşacak grafik hiç bir anlam taşımayacaktır. Excel'de tablonu oluştruduktan sonra ;
Ekle (Add) menüsü altında Grafik (Graphics) üzerinde tıkla ve açılacak olan form üzerinde kendin yapmaya çalış. Eğer istediğini başaramazsan, oluşturduğun örnek veriler içeren bir tabloyu bana gönderirsen kendi tablon üzerinde bir grafik oluşrurur ve sana iade ederim. Ondan sonra verileri değişirsen otomatik olarak grafikte değişir.