Maliyet muhasebesi komisyonundan yusuf hoca gitmiş nalan hoca varmış....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan laurama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bende sizin gibiyim temmuzda 4,hakkıma gireceğim.
komisyonda nalan akdoğan hoca varmış.benden yazması.....
kitabıda var...ama daha almadım dershaneye gittiğim için alma konusunda tereddütlerim var...nalan hocanın kitabını okuyan varsa düşüncelerini yazarsa sevinirim.

Ynt: Maliyet muhasebesi komisyonundan yusuf hoca gitmiş nalan hoca varmış....

Yaw arkadaşım Allah rızası için mışlı mişli yazı yazmayın, canınızı yiyim ya, senin söylediğine kendin inanıyormusun önce onu bi söyle bakalım???????????? sanki yusuf sürmen komisyondaydı da komisyondan ayrılmış sanarsın...

Kitap almadıysan eğer 3 tane kaynak var çalışıp geçebileceğin
1)Kamil Büyükmırza , son 2 sınavdır büyükmırzanın soru sistemine benziyor sorular
2) Yurdakul Çaldağ
3) Nalan Akdoğan

almadıysan büyükmırzayı tavsiye ediyorum geçen arkadaşlarımın çoğunluğu büyükmırzaya çalışıp geçti...

arkadaşım ortadaki söylentileri biliyorsun bir yusuftur almış başını gidiyordu...
dershane hocam nalan akdoğan geldiğini söyledi...yada o hep vardı kimse ne geldi nede gitti ama yusuf hoca yokmuş...bende senin gibiyim...psikolojim bozuk yani...

kitap tavsiye eden arkadaşada teşekkürler...hepinize bol şans...izninizle maliyet çalışmaya gidiyorum.

bak görüyormusun hem fırçayı atmışsın hemde tavsiyede bulunmuşsun bir an önce sana cevap yazayımda dersime çalışayım telaşıyla mesajların aynı kişiden geldiğine dikkat edemedim...kusura bakma tekrar teşekkür...

açıkçası bende inanmıyordum yusuf söylentilerine allahtan söylentiymiş...neyse çalışmaya devam..

arkadaşlar önceki topiklerde bende yusuf hoca var duyumu alıp (dershanedeki arkadaşım hocaya sormuş) burya yazdım.

fakat gördüğünüz gibi miş-muş olmak zorunda inamak inanmamak sizin tercihin,z çünkü asla hocanın ismi kesin değildir zaten yasal olarakda açıklanması doğru değil.

yani bu dersaneler de mi ayrı şey söylüyo bir dersanenin hocası yusuf hoca var derken öbürü yok nalan hoca mı var diyo ee kime inanacağız ama şu gerçek ki eger yusuf hoca varsa tanımlara da çalışmak gerek.

bu başlığa çok güldüm ;D ;D ;D ;D ;D.Bizim sürmen efendiyi maliyetçi de yaptılar bakalım şimdi hangi dersin komisyon üyesi olacak sabırsızlıkla bekliyorum...

Daçmiin gooş Yusuf hoca daşın altında :D:D:D:D

oztemiz80 ' Alıntı:
Daçmiin gooş Yusuf hoca daşın altında :D:D:D:D

hahahaha valla şu stresli günlerde bile çok güldüm.... ;D ;D ;D

Yusuf Hocam peki biz mağdurlar grubu olarak ne durumdayız acep?

a-Maliyet Muhasebesi komisyonunda olduğunuzu düşünüp yandım allah türküsünü çığırmaktayız
b-Finansal Muhasebede gizli komisyon üyesi olduğunuzu zannedip yana yakıla yansıma hesapların tanımını ezberlemeye çalışmaktayız.
c-bu sefer de kesin vergi hukuku komisyonuna girdiğinizi düşünüp ezberi sayısallaştırmaya çalışıp da bir arpa boyu gidemeyenleriz.
d-...amaaaaan canım yeterince kitabı satıldı komisyon işinden emekli olmuştur diyerek güle oynaya soru çözmekteyiz.
e-Sayenizde bunalımdan kpss de memurluk veyahut özel smmm (Ruhsatta özel smmm diye sıfat belirtmeyin lütfen)!olmadı ülkeden terk-i diyar olmayı düşünmekteyiz.

evet yusuf hocam ne diyorsunuz bunca emekler heba mı olacak acep?